Vier onbekende Vlamingen zetelen in panel Beste Kijkers

Vier onbekende Vlamingen zetelen in panel Beste Kijkers

Laatste aflevering op woensdag 22 oktober om 20.35 bij VTM

Op woensdag 23 oktober 2019 is Beste Kijkers na zes seizoenen aan een primeur toe: voor het eerst zetelen vier onbekende Vlamingen in het panel. Van een barbier tot een vrouw met een autokerkhof: één ding hebben ze allen gemeen: een flinke portie humor.

Julie Jacobs doet overdag kankeronderzoek aan de UA, maar rijdt ’s avonds naar haar boerderijtje in de Kempen. Ze deelt haar woonst in Weelde met vriend Pieter, 2 honden, 3 geiten, een stel kippen, eenden en een kat. Julie heeft haar eigen autokerkhof en rijdt rond met Gerda, een monster van Frankenstein op wielen. Jawel, ze geeft haar auto’s ook een naam.

Tits van Dueren is leerkracht Nederlands en Engels. De Antwerpse woont samen met echte man Andy en de niet zo echte toekan Thierry, hun gezamelijke knuffel waarmee ze alles delen. Net als Julie, geeft ook Tits haar auto’s een naam. Zij ruilde Jos net in voor Winderige Willy, want die heeft wél airco. Tits bokst in haar vrije tijd op een kussen of op haar trainer en geeft er ook in Beste Kijkers een lap op.

Piet Thuys is de geknipte kandidaat voor het programma van Nathalie Meskens, want… hij is barbier. Hij is het levende bewijs dat ook mannen al eens graag keuvelen. Piet heeft een diploma in de Theologie, maar is allerminst vies van een stoute mop.

Jan Linssen is een zandstraler uit Limburg. Hij rijdt rond in een bestelwagen met zijn naam op en mag zijn vader en broer ook collega noemen. Jan zal niet alleen op zijn beste moppen trakteren maar zeker ook op zijn stralende lach.

Alle gasten uit de voorbije afleveringen willen deze vier helden een hart onder de riem steken en vullen deze keer zelf de ronde ‘Waar kijken ze naar?’, waarin ze naar een programma kijken en het panel moet raden over welke reeks het gaat.

Sam Gooris brengt dan weer een humoristische en cryptische ode aan zijn twee idolen. Voor de gelegenheid werd een nieuwe tekst voorzien op ‘O Marijke’ en ‘Laat het gras maar groeien’. Benieuwd of de rookies de identiteiten kunnen raden.

Niet voor publicatie:
Foto’s uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde