Skip to Content
Vervroegd einde in Blind Getrouwd

Vervroegd einde in Blind Getrouwd

Sven en Veerle halen het beslissingsmoment net niet

Het heeft niet mogen zijn. Veerle en Sven, de eerste 50-plussers in Blind Getrouwd, halen het officiële beslissingsmoment niet en stappen vervroegd uit het experiment. Die beslissing werd vanavond genomen in de aflevering van Blind Getrouwd.

Story image

Het gaat sinds we terug zijn van huwelijksreis eigenlijk niet goed met mij", vertelde Veerle. "Ik vind geen rust in de relatie die we hebben. Ik word er gewoon meer en meer onzeker van en op de duur ben ik op de avonden dat we hier in Hove zijn meer sociaal acceptabele conversaties aan het voeren dan gewoon mezelf te kunnen zijn. Ik vind dat het dan beter stopt. Ik word er alleen maar ongelukkiger van.

Het is geen gemakkelijke boodschap om te geven, maar ook helemaal geen gemakkelijke boodschap om te krijgen. Expert Sarah is naar het appartement in Hove gereden om dit laatste gesprek tussen Veerle en Sven in goede banen te leiden. 

Tja, dan ronden we af he…", klonk de reactie van Sven. "Waarom zeggen dat we moeten verder doen als het u zo’n energie kost, als het u zoveel leed kost? Dat kunt ge niet verlangen. Dat zou niet fair zijn naar Veerle.”

Story image

Ondanks de aanmoedigende woorden van de drie dochters sneuvelt zo toch al één Blind Getrouwd-koppel een tiental dagen voor het beslissingsmoment in de trouwzaal waar ze elkaar het ja-woord gaven. Vooral Sven heeft het daar moeilijk mee: “We wisten alle twee al wat er ging beslist worden, maar ik had echt in mijn hoofd ‘nog tien dagen en dan kunnen we gewoon op een heel open, constructieve manier zeggen wat er volgens ons is fout gegaan, hoe we het beleefd hebben.’ En die kans heb ik nu gewoon niet gekregen.” Hoewel bij Veerle een enorme last van haar schouders valt, heeft ze toch ook begrip voor haar ex-partner: “Ik vond het echt jammer voor Sven want hij was echt bereid om tot de laatste minuut door te gaan.

Story image

En daarom zijn Veerle en Sven er dus al niet meer bij tijdens het tweede ontmoetingsmoment in Kasteel Ten Torre. Hoe het de drie andere koppels vergaat op het workshop-weekend is volgende week te zien in aflevering 9 van Blind Getrouwd op zondag 11 april om 19.55 bij VTM. 

Niet voor publicatie:
​Foto’s uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be.
​Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be.

Kris Spaepen Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde