Verrassing van formaat in ontknoping Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Verrassing van formaat in ontknoping Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond

Laatste aflevering op donderdag 28 november om 20.35

Story image

Zeven maanden geleden maakte Vlaanderen kennis met Marianne, Etienne, Victor, Gerard en Stephan. Hun zoektocht naar de liefde was een emotionele rollercoaster, met veel ups maar ook downs. Bijna 800.000 kijkers - goed voor 34% marktaandeel - supporterden mee tijdens de romantische trips en op donderdag 28 november ontmoeten An Lemmens en Dina Tersago de boeren opnieuw op Belgische bodem op de plaats waar het allemaal voor hen begon. De kijkers komen te weten wat er in hun leven nog allemaal is gebeurd sinds de reizen, en vooral: of de liefde ook dit jaar alle grenzen overwint. Eén ding is alvast zeker: de finale zorgt voor een verrassing van formaat.

Twee pistes lagen nog open: is het iets geworden tussen Marianne en Remco, de match made in heaven? Remco bleef in elk geval nog even langer in Finland… 

En wat met horse man Stephan en Evelien? De liefde voor paarden delen ze alvast, maar ook voor elkaar? Evelien stak haar gevoelens nooit onder stoelen of banken, maar Stephan bleef een redelijk gesloten boek. Op donderdag 28 november ziet de kijker hem opener dan ooit. 

Dina zoekt Sabine op. Zij vernam na de opnames dat Etienne, ook tijdens zijn finale trip met Rebecca, iets voelde voor haar. Hoe heeft zij hierop gereageerd? En hoe zit het tussen Rani en Victor? Hoorden zij mekaar nog nadat Victor opbiechtte dat hij niet meer dan vriendschap voelde? An Lemmens zoekt Rani op.

Niet voor publicatie:
Foto’s uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde