Skip to Content
Vermommingen, camerabrillen en nieuwe uitdagingen: Security Checkers Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx zijn terug!

Vermommingen, camerabrillen en nieuwe uitdagingen: Security Checkers Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx zijn terug!

Nieuw seizoen vanaf morgen, woensdag 9 november exclusief op VTM GO

Security Checkers Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx slaan opnieuw toe! Vanaf morgen proberen ze weer beveiligingsagenten te omzeilen en ongemerkt binnen te geraken op nieuwe locaties. Al wordt dat geen gemakkelijke opdracht, want de jonge snaken zijn intussen slachtoffer van hun eigen succes. Ze moeten dus op de proppen komen met ingenieuze en creatieve ideeën.

Bekijk hier de trailer:

Arno The Kid: “De opdracht is moeilijker dan ooit! We worden sneller herkend dus we moeten het over een andere boeg gooien en trucjes gebruiken zoals vermommingen en camerabrillen. Het wordt next level, maar we kijken er naar uit om de securitywereld weer op z’n kop te zetten!”
Gerben Tuerlinckx:Vorig seizoen verliep niet alles even vlot, maar onze zelfzekerheid heeft nu een serieuze boost gekregen. Het is een kat -en muisspel met de security-agenten, maar eentje dat Arno en ik zeker zullen winnen! Ik hoop stiekem dat ze al wat schrik hebben gekregen.”

Slagen ze erin om securitycamera’s en het wakend oog van de beveiligingsagenten te slim af te zijn? Of worden ze al snel herkend en lopen ze genadeloos tegen de lamp?

Security Checkers: vanaf morgen, 9 november elke woensdag exclusief op VTM GO.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of  foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande trailer kan worden overgenomen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/338770?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Delphine Dehairs Jr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde