Van romantiek tot shitcleaning: zo gaan de eerste dagen op de boerderijen eraan toe

Van romantiek tot shitcleaning: zo gaan de eerste dagen op de boerderijen eraan toe

Boer Zkt Vrouw – De Wereld Rond, op maandag 14 oktober om 20.35

Story image

Vorige week arriveerden de drie favoriete dames en mannen op de boerderijen van Gerard, Etienne, Victor en Marianne. Horseman Stephan krijgt vier dames op logement aangezien hij spijt had dat hij Charlotte niet gekozen had. Maar Sara is ziek en komt pas binnenkort achterna gevlogen. Aline, Evelien en Charlotte zetten alvast voet aan Canadese wal. Paardendierenarts Evelien komt meteen van pas, wanneer een paard van Stephan kampt met een lelijke wonde.

Story image

Stephan kocht recent een eigen huis, met maar liefst 65 ha grond. “Ik woon hier nog maar net en de laatste weken had ik zo veel te doen dat ik geen tijd had om zenuwachtig te worden. Dat is pas de laatste dagen begonnen, want de dames komen en alles moet in orde zijn.” De vrouwen worden quasi feeëriek ontvangen en mogen logeren in een rasechte paardentrailer.

Bij Marianne proberen Nederlander Ryan, Joeri en Remco te wennen aan het feit dat het ’s nachts licht blijft tijdens de Finse zomer. Ze maken zelfs middernachtzon mee, een unieke ervaring. De mannen maken van de gelegenheid gebruik om Marianne te imponeren met cadeautjes en kennis te maken met Mariannes roedel van 55 husky’s. Daarna is het echter gedaan met knuffelen, want de hondenhokken moeten gekuist worden. Of zoals ze op de husky farm zeggen: shitcleaning.

In Kaapverdië mogen de dames van Etienne hun werkkleren aantrekken want de tuin ligt bezaaid met mango’s die moeten verzameld worden. In Bulgarije staan Victors meisjes te popelen om zijn immense domein te ontdekken en bij Gerard maken Peggy, Marijke en Daphne de geboorte van een kalfje mee, een gebeurtenis die tranen doet vloeien.  

Story image

Niet voor publicatie:
Foto’s uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde