Skip to Content
Van een ‘röhnrad’ tot ‘teeterboard’: Lukas Lelie raadt mee naar de talenten in Game of Talents

Van een ‘röhnrad’ tot ‘teeterboard’: Lukas Lelie raadt mee naar de talenten in Game of Talents

Aflevering 3 op donderdag 4 maart om 20.40 bij VTM

Zeven straffe talenten staan te trappelen om voor verrassing en verbazing te zorgen in de derde aflevering van Game of Talents op donderdag 4 maart om 20.40 bij VTM. Comedian Lukas Lelie spreekt zijn buikgevoel aan om de 40-jarige Tom uit Brugge te helpen om de juiste talenten aan de juiste artiesten te koppelen. “Tom is actief in de SM”, kondigt Lukas zijn kandidaat verrassend genoeg aan. “Hij is Sales Manager en verkoopt lampen.” Langs Nederlandse kant komt de hulp van zanger en acteur Bilal Wahib, die de 24-jarige verpleegkundige Astrid naar de overwinning probeert te loodsen.

Op het podium krijgen Lukas, Bilal en hun kandidaten de meest uiteenlopende en spectaculaire talenten te zien. Van mysterieuze acts met een röhnrad of teeterboard tot buikdans, flatland BMX, breakdance, piano en zelfs… twerken. Onder andere de 14-jarige Nick en de 37-jarige Barre proberen de teams op het verkeerde been te zetten. België of Nederland: wie kan de meeste talenten juist inschatten en gaat met de prijzenpot naar huis? 

Wie vanuit zijn luie zetel wil meespelen met Game of Talents kan dat elke aflevering doen via vtm.be. Daar kunnen kijkers zelf een gokje wagen en raden welk talent bij welke artiest hoort.

Niet voor publicatie:
​De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde