Van drukker tot… Welke carrièreswitch ondergaat Victor in Blind Gesprongen? 

Van drukker tot… Welke carrièreswitch ondergaat Victor in Blind Gesprongen? 

Donderdag 28 maart om 21u50 bij VTM

Deze week maakt Nora Gharib in Blind Gesprongen kennis met de allerlaatste kandidaat: de 28-jarige Victor uit Vinderhoute. Deze creatieve jongeman werkte acht jaar als drukker maar zijn leven nam een onverwachte wending toen hij de afgelopen twee jaar worstelde met een depressie, aangewakkerd door een gokverslaving. “Voor je het weet verspeel je je winst en dan ben je je spaargeld aan het vergokken. Vervolgens gok je om je spaargeld terug te krijgen en dan zit je in de schulden en ben je aan het gokken om uit de schulden te geraken. Je bent zo gefocust op het terugkrijgen van geld om niet te hoeven vertellen dat je het kwijt bent geweest, dat je in de spiraal geraakt van duistere gedachten”, vertelt Victor openhartig aan Nora. “Ik heb het uitgerekend en heb rond de 100.000 euro verloren. Ik heb de bodem geraakt”, klinkt het. Ondertussen gaat het beter met Victor en is hij klaar voor een nieuwe stap in zijn leven. 

Bekijk hier de preview uit de aflevering: 

Tijdens een eerste kennismaking ontdekken experten Ann, Lize en Stijn wat Victor allemaal in zijn mars heeft. “Ik heb twee jaar serieus hard gewerkt aan mezelf. Tijdens mijn therapie ben ik beginnen schilderen en tekenen. Het creatieve aspect wil ik graag terugzien in mijn werk”, klinkt het. Welk nieuw carrièrepad hebben de experten voor Victor in gedachten? 

Ondertussen staat bij Audric (uit Oostrozebeke) zijn eerste werkdag op het wijndomein op het programma. Audric maakt een vliegende start en kan eindelijk zijn eerste centen gaan verdienen, maar ervaart ook een eerste nadeel… Bij Sarah (uit Melle) staat een nieuwe test op het programma. Maar… tot haar verrassing neemt Nora haar mee naar haar nieuwe werkplek. Langzaam begint Sarah te ontdekken dat deze mensen haar nieuwe collega's zullen zijn. 

Blind Gesprongen: op donderdag 21 maart om 21u50 bij VTM en op VTM GO. 


Niet voor publicatie: 

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande preview kan je overnemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/433846?auto_mute=true&auto_play=true&pip=false&single_play=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Maja Keldermans Sr. Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde