Skip to Content
Van droom tot werkelijkheid: Staf Coppens en zijn gezin tonen hun - soms hobbelige - weg naar een nieuw leven in Zweden

Van droom tot werkelijkheid: Staf Coppens en zijn gezin tonen hun - soms hobbelige - weg naar een nieuw leven in Zweden

Camping Coppens - Op Weg naar Zweden: nieuw vanaf 5 april elke maandag om 20.40 bij VTM

Story image

Een half jaar geleden had Staf Coppens een boodschap voor zijn broer Mathias. Samen met zijn vrouw Monique en kinderen Beau en Nora zou hij alles achterlaten om naar Zweden te verhuizen en daar een camping te openen in de prachtige natuur. Een droom die Staf en Monique al jaren koesteren en die door het voorbije coronajaar in een stroomversnelling kwam. Camping Coppens - Op Weg naar Zweden toont vanaf maandag 5 april om 20.40 vanop de eerste rij het persoonlijke verhaal van Staf, Monique, Beau en Nora tijdens het grootste avontuur van hun leven. Want op de weg tussen droom en werkelijkheid liggen heel wat obstakels.

Sinds hun verhuis naar Zweden in het najaar van 2020 probeerden Staf, Monique, Beau en Nora niet alleen een eigen camping op te starten, maar ook een heel nieuw Zweeds leven op de juiste rails te krijgen. Van misgelopen campingvergunningen en eerste schooldagen in het Zweeds, tot schaatsen op natuurijs bij -10°C en het spotten van elanden in hun achtertuin… elke dag staat er wel een nieuwe uitdaging klaar voor het gezin.

In Camping Coppens - Op Weg naar Zweden vertelt Staf persoonlijk hun verhaal achter dit  life changing avontuur. Met een camera in de hand en af en toe een ploeg in hun kielzog, neemt hij iedereen mee in hun mooiste, maar ook hun moeilijkste momenten van de voorbije maanden in Zweden. Want bekende Vlaming of niet: ook voor Staf blijkt de weg naar de grote droom een calvarietocht te zijn van onverwachte wendingen en momenten van wanhoop.

Staf Coppens: “Het voorbije jaar is een onvergetelijke rit geweest, met niet alleen mooie momenten, maar ook onverwachte tegenslagen en hobbels op de weg. We hebben ook nog een lange weg te gaan, met het vooruitzicht van onze eerste campingzomer. Maar wat zeker is, is dat we als gezin veel hechter geworden zijn.

Camping Coppens - Op Weg naar Zweden: vanaf maandag 5 april om 20.40 bij VTM.

Niet voor publicatie:
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Kris Spaepen Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde