Skip to Content
Vals of helder? Hoe zal het duet met Natalia klinken in ‘I Can See Your Voice’?

Vals of helder? Hoe zal het duet met Natalia klinken in ‘I Can See Your Voice’?

NIEUW: ‘I Can See Your Voice’ op zaterdag 26 maart om 20u30 bij VTM

Op zaterdag 26 maart om 20u30 start de muzikale spelshow ‘I Can See Your Voice’ waarin elke week twee kandidaten moeten raden of iemand kan zingen of niet. Maar… kunnen ze dit daadwerkelijk zien? Jonas Van Geel daagt deze week Davina en Rachel uit, twee vurige fans van de nachtegaal uit Oevel: Natalia

Bekijk de preview hier:

De dames krijgen deskundig advies van 4 panelleden: Vincent Fierens, Kamal Kharmach, Ingeborg Sergeant en Kürt Rogiers. Jonas polst alvast bij Ingeborg wie het beste naast Natalia zou staan: “We zoeken iemand die heel veel power heeft, want dat heeft Natalia ook, en met internationale allures, want dat heeft Natalia óók, dus het mag zeker geen doetje zijn!” klinkt het resoluut.

De 7 performers die vandaag hun kans wagen, zijn: het popidool, de acrobate, de drummer, de graffiti artist, de chansonnier, miss extravaganza en de bokser.

Ik ben nu al big fan van miss extravaganza”, aldus Kürt Rogiers. “Wat een uitstraling! Wat een lef om hier zo te staan! Heel knap!” Over de bokser zijn de meningen verdeeld: “Zijn neus is te mooi om een bokser te zijn”, vindt Kamal Kharmach. “Boksers hebben van die rare neuzen en bloemkooloren, dus nee, dit is geen bokser!” Geen bokser dus volgens het panel, maar misschien wél een goede zanger…?

Story image

Na elke spelronde elimineren Davina en Rachel een performer waarvan ze denken dat die  niet kan zingen. Ook de kijker thuis kan het spel meespelen via de live voting app op VTM.be. De  performer die alle eliminatierondes overleeft, zingt een duet met Natalia. Als Davina en Rachel het bij het juiste eind hebben, winnen ze 2.500 euro. Zo niet, dan gaat de valse zanger(es) die iedereen misleidde met het bedrag aan de haal.

Story image

Zal Natalia een duet zingen met een nachtegaal? Of wordt het een martelgang voor de oren? Dat valt te ontdekken in ‘I Can See Your Voice’ op zaterdag 26 maart om 20u30 bij VTM en ook op VTM GO.

Niet voor publicatie
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.
​Bovenstaande preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/292470?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde