Trouwen in het kostuum van Dries Mertens? Dat is de droom van Tim in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’

Trouwen in het kostuum van Dries Mertens? Dat is de droom van Tim in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’

Op dinsdag 7 februari om 20u35 bij VTM

In de aflevering van ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ op dinsdag 7 februari bij VTM wil Evi (33) uit het Oost-Vlaamse Kerksken haar vriend Tim (34) graag ten huwelijk vragen. Het koppel leerde elkaar 10 jaar geleden kennen tijdens carnaval in Aalst, is dolverliefd en zal binnen de 24u misschien ook verloofd én getrouwd zijn.

Story image

Voor Tim zal de verrassing compleet zijn want ze hebben al meermaals over trouwen gesproken - hij weet zelfs al welk trouwkostuum hij zou willen dragen: dat van Dries Mertens - maar trouwen was nooit een must voor Evi… tot nu. Wat Tim niet opmerkt, is dat zijn vriendin onder één hoedje speelt met Ruth Beeckmans. Al maanden plannen de twee vrouwen in het grootste geheim een romantisch huwelijksaanzoek in Egypte. “Wij lezen elkaar als een open boek en nu heeft hij écht niets door”, vertelt Evi. “Ik kan beter liegen dan ik dacht en dat vind ik ook wel bangelijk, want dat doe ik niet graag.” 

Evi zal Tim ten huwelijk vragen op een manier die al zijn romantische verwachtingen overtreft: bij een snorkel-schattenjacht tussen de kleurrijke koraalriffen en dito visjes. Zonder traditionele verlovingsring, maar wel met een lintje met een karikatuur van hun beider gezichten op, wat iets typisch is voor carnavalisten. 

Er is nog iets meegekomen uit België: drie verschillende trouwkostuums, uitgekozen door Evi en de twee getuigen van Tim. Zal Tim zijn oorspronkelijke wens volgen en voor het groene kostuum van Dries Mertens kiezen? Dat valt te ontdekken in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ op 7 februari om 20u35 bij VTM en ook op VTM GO.

Bekijk hier een fragment uit de aflevering:

Niet voor publicatie
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.
​Bovenstaand fragment is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/355478?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde