Trop is te veel: Vrouw van Lieven Scheire heeft genoeg van zijn "geeky nerdy gadget museum"

Trop is te veel: Vrouw van Lieven Scheire heeft genoeg van zijn "geeky nerdy gadget museum"

Aflevering 3 van Hoe Zal Ik Het Zeggen? op maandag 16 december 2019 om 20.35

Story image

“Let it gooo, let it gooo!” Frozen bij VTM op maandag 16 december? Neen, toch niet. Wél Hoe Zal Ik Het Zeggen?, waarin Frozen-idolen Anna, Elsa en Olaf de vierjarige Axelle, Frozen-fan in hart en nieren, van haar tut af proberen helpen.

Story image

Sien, de vrouw van Lieven Scheire, is na al die jaren nog dol op hem. “Hij is een heerlijke man, maar we zitten wel met een geval van vrij serieuze online shopverslaving wat betreft nerdy gadgets. Op een goeie week komen al eens 12 pakketjes toe die verdwijnen in zijn geeky nerdy gadget museum”. Sien schakelt Jens Dendoncker in om Lieven duidelijk te maken dat de postbode gerust wat minder uren voor hun huisdeur mag kloppen.

Kim drinkt haar koffie liefst zo gewoon mogelijk. Maar dat is buiten haar lief Rik gerekend. Die neemt zijn koffie soms iets té serieus. Kim: “Rik is er te geobsedeerd door dat zijn koffie en zijn bonen de beste zijn van allemaal. Als ik per ongeluk een andere zak meeneem, is het spel. En hij kent er niet eens veel van, hij doet alsof.” Zelfs Kims Senseo-toestel was te min en mocht niet mee verhuizen. Rik denkt dat hij uitgenodigd wordt om super exclusieve koffies te proeven maar niets is minder waar. Stiekem krijgt hij ‘gewoon’ Senseo-koffies voorgeschoteld. En nog een ander speciaal drankje…

Nico’s buurman Zeb gaat verhuizen en Nico wil hem bedanken dat ie zo’n goede buur is geweest, altijd voor iedereen klaar staat én tussen het opvolgen van de werken van zijn nieuwbouw door, ook nog eens geld inzamelt voor Kom Op Tegen Kanker en voor de weduwe van zijn overleden vriend Stijn zorgt. Hoog tijd om hem in de bloemetjes te zetten? Neen, eerder om hem de schrik van zijn leven aan te jagen. Voor de goede zaak welteverstaan.

Story image

Niet voor publicatie:
Foto’s uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde