Tranen en euroforie: Michiel kiest voor Rune, Kato en Anouchka

Tranen en euroforie: Michiel kiest voor Rune, Kato en Anouchka

Afloop aflevering 6 van Boer zkt Vrouw op zondag 7 april bij VTM

VLNR:  Anouchka, Kato, Michiel en Rune
VLNR: Anouchka, Kato, Michiel en Rune

Dat melkveeboer Michiel (27) erin is gesmeten, is het minste dat je kan zeggen na afloop van de zesde aflevering van Boer zkt Vrouw op zondagavond 7 april. Als ontbijt kreeg hij flink wat bevallige dames voorgeschoteld, en na onder andere een cocktailworkshop waarbij de tongen werden losgemaakt, moest Michiel bij zonsondergang al kiezen welke drie meisjes een weekje hun intrek mogen nemen in het ouderlijk huis. 

Michiel had van meet af aan een hele goede klik met de 23-jarige Rune uit het Oost-Vlaamse Lede, dus dat bleek een no-brainer te zijn, al viel Rune volledig uit de lucht. Ook de 22-jarige Kato, die net als Michiel in Geraardsbergen woont, mag nog een weekje langer op de boerderij blijven. En tot slot kreeg de 23-jarige Anouchka uit Leuven een denkbeeldig ticketje, wat haar tot tranen toe beroerde.

Bekijk hier het keuzemoment van Michiel:

Niet voor publicatie:

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde