Tony draait onverwachts het concept van ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ volledig om

Tony draait onverwachts het concept van ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ volledig om

Op dinsdag 21 februari om 20u35 bij VTM

Winnie (47) en Tony (49) zijn jeugdvrienden uit de Kempen. Ze maken al hun hele leven samen muziek en zullen nu binnen de 24u misschien ook verloofd én getrouwd zijn. Op 21 februari speelt Winnie in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ namelijk onder één hoedje met Ruth Beeckmans om Tony te verrassen met een huwelijksaanzoek in het Spaanse Malaga. 
​Maar dat draait even anders uit. Tijdens een gastoptreden in het hotel waar ze verblijven, zal Winnie dé vraag stellen aan haar grote liefde. Maar dat loopt niet helemaal volgens plan…

Tony denkt nietsvermoedend dat ze meedoen aan het fictieve programma ‘Droomreis’ waarbij ze met een kritische blik een hotel moeten beoordelen. Maar plots komt hij met een verrassende mededeling en draait hij het concept van het programma compleet om: “Ik heb beslist om tijdens deze vakantie Winnie officieel ten huwelijk te vragen”, vertelt hij bloedserieus aan de ploeg. “Ik ben stiekem een verlovingsring gaan halen en die wil ik vandaag graag rond haar vinger schuiven.

Bekijk hier een fragment uit de aflevering:

Nu Tony zijn plan met de productieploeg gedeeld heeft, kan hij haast niet meer wachten tot het zover is. Ook voor Ruth is de verrassing compleet: “En wat gaat er nu gebeuren?! Gewoon laten gebeuren en zien wie er eerst is? Dat is kei spannend…!”, klinkt het.

Hoe dit dubbele huwelijksaanzoek zal plaatsvinden, valt te ontdekken in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ op 21 februari om 20u35 bij VTM en op VTM GO.

Niet voor publicatie
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.
​Bovenstaand fragment is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/357964?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde