Timothy Tynes of Hendrik Buysse: wie maakt de beste Pim’s-koek van eigen deeg en kroont zich tot dé Snackmaster? 

Timothy Tynes of Hendrik Buysse: wie maakt de beste Pim’s-koek van eigen deeg en kroont zich tot dé Snackmaster? 

De finale van Snackmasters, woensdag 20 december om 20u40 bij VTM 

Wie is de allerbeste meestervervalser van populaire snacks en volgt Piet Huysentruyt en Marcelo Ballardin op als de enige echte Snackmaster? Op woensdag 20 december bij VTM strijden chef-koks Timothy Tynes en Hendrik Buysse om de gouden medaille. Of beter gezegd: om een medaille omhuld met een laagje chocolade en gevuld met een confituur van appelsien. Want wie de perfecte kopie van een Pim’s-koek maakt, verdient de titel van Snackmaster 2023. 

Snackofielen Bockie en Mathieu trekken voor hun laatste queeste naar Lu Mondelēz in Herentals. Daar weten ze al jaren hoe een monsterhit van een koekje in elkaar wordt gepuzzeld. Terwijl bijten de twee finalisten hun tanden stuk op het nochtans luchtige koekje. Zelfs zonder een diploma in de geneeskunde op zak mocht de diepvriespizza van Hendrik Buysse in de halve finale tegen Loïc Van Impe naast die van dr. Oetker in de oven staan. De dinokoek van Timothy Tynes was dan weer prehistorischer dan die van Jelle Beeckman. Maar wie scoort met de exacte lichtjes vochtige luchtigheid van een cakeje dat onderaan wat afgevlakt is? Wie kan de jury bewijzen dat zijn perfecte chocolade dekseltje netjes blijft vasthangen aan dat cakeje? Kortom: wie maakt het beste Pim’s-koekje van eigen deeg en kroont zich tot de Snackmaster van 2023? Eén ding is zeker: het kleine koekje bezorgt de finalisten grote kopzorgen en het wordt een spannende snack-aan-nek race.

Bekijk de preview uit de aflevering hier:


Niet voor publicatie:

De foto's uit het persbericht kan je downloaden via foto’s kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be

De preview kan je overnemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/416699?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde