Skip to Content
The Masked Singer nodigt fans uit om finale live op groot scherm te beleven

The Masked Singer nodigt fans uit om finale live op groot scherm te beleven

Op vrijdag 18 maart in Kinepolis Antwerpen, tickets vanaf nu te koop via vtm.be

Story image

The Masked Singer houdt heel Vlaanderen in de ban. Zo’n 2 miljoen fans kijken nu al reikhalzend uit naar vrijdag 18 maart. Die avond volgt de grote apotheose van de mysterieuze zoektocht en krijgen ze niet één maar liefst drie ontmaskeringen om van te smullen. VTM en Kinepolis maken die finale voor heel wat kijkers bovendien extra bijzonder. Zij kunnen immers de apotheose live op groot scherm volgen in Kinepolis Antwerpen. 

Op vrijdag 18 maart nodigt The Masked Singer jong en oud uit in Kinepolis Antwerpen voor een avond vol verrassingen. Ze krijgen de kans om op de foto te gaan met de kostuums van het huidige seizoen en beleven samen aansluitend de grote finale helemaal live op groot scherm. En dat in het bijzijn van heel wat gezichten van het huidige seizoen. Tickets zijn vanaf nu te koop via vtm.be.

Bekijk de spot hier:

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:
<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/284941?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde