Telefacts Zomer bijt de spits af met ‘De ramp met de Titan’

Telefacts Zomer bijt de spits af met ‘De ramp met de Titan’

Maandag 1 en dinsdag 2 juli in Telefacts Zomer om 22.20 bij VTM

Kwalitatieve documentaires, elke maandag tot en met donderdag, in een presentatie van Birgit Van Mol: vanaf maandag 1 juli fleurt Birgit het VTM-scherm op met zaken die je echt moet weten, maar eveneens met topics waarover je misschien nog nooit eerder had gehoord. ‘De Ramp met de Titan’ bijt op maandag 1 juli en dinsdag 2 juli om 22u20 de spits af, met een tweedelige reportage. 

18 juni 2023 was de duikboot Titan onderweg naar het wrak van de Titanic. Aan boord: 5 mensen die elk 230.000 euro hebben betaald voor hun unieke tocht. Maar het loopt fout. De duikboot, inclusief bemanning, raakt vermist. Reddingsdiensten schieten snel in actie om hen terug te vinden, en er komt hulp uit verschillende landen. Al snel kijkt de hele wereld(pers) mee en volgt iedereen de reddingstocht van uur tot uur. Maar intussen tikt de klok iedere minuut genadeloos door. 

Telefacts Zomer reconstrueert in het tweeluik de gebeurtenissen én probeert ook uit te zoeken of de ramp met fatale afloop, vermeden had kunnen worden.

Bekijk hier de trailer:

Story image

Niet voor publicatie:

Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde