Telefacts Zomer: achter de schermen op het meest luxueuze cruiseschip ter wereld

Telefacts Zomer: achter de schermen op het meest luxueuze cruiseschip ter wereld

Tweedelige reportage op dinsdag 23 juni om 21.40 en donderdag 25 juni om 21.10

Story image

Groter, duurder, exclusiever. Het past allemaal bij de Seven Seas Explorer, het duurste cruiseschip dat op dit moment de wereldzeeën bevaart. Voor het eerst mogen er camera's mee aan boord van het duurste cruiseschip ter wereld. Op het dek van een cruiseschip hangt er een zalige vakantiesfeer, maar onder het dek heerst er stress. Telefacts gaat achter de schermen op het meest luxueuze cruiseschip ter wereld in de tweedelige reeks van Telefacts Zomer op dinsdag 23 juni om 21.40 en donderdag 25 juni om 21.10 bij VTM.  

De Seven Seas Explorer is meer dan een cruiseschip, het is een drijvend dorp. Een all-inclusive verblijf kost al gauw 70.000 euro en al dat geld levert niet eens een ticket op voor de Regent Suite. Met haar 410 vierkante meter is de suite zo'n zes keer groter dan een gemiddelde Britse woning. Aan boord van het schip is er 900 kilo kreeft, 8 kilo kaviaar en een haast ontelbaar aantal flessen Champagne. Maar is al die weelde het geld wel waard? En wat vinden de gasten na afloop van hun exclusieve reis? 


Niet voor publicatie:
Foto’s uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde