Team Belgium for the win? Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts verdedigen de Belgische driekleur tijdens World Cup of Darts 

Team Belgium for the win? Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts verdedigen de Belgische driekleur tijdens World Cup of Darts 

Van donderdag 27 juni om 19u00 tot en met zondag 30 juni live bij VTM 2

Story image

Team Belgium for the win? Het is niet alleen supporteren geblazen voor de Rode Duivels, maar ook voor The Belgian Arrows. Tijdens de World Cup of Darts gooien Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts hun pijlen in team, met maar één doel voor ogen: de Belgische vlag verdedigen en de beker mee naar huis nemen. VTM 2 zendt de landencompetitie live uit van donderdag 27 juni om 19u00 tot en met zondagavond. 

In deze 14de editie van de landencompetitie nemen in totaal 40 landen uit alle uithoeken van de wereld het tegen elkaar op. Van Canada tot Singapore, van Hong Kong tot Zuid-Afrika: ze strijden voor een deel van de prijzenpot ter waarde van 450.000 pond, de winnaars nemen daarvan 80.000 pond naar huis. Vorig jaar schopten de Belgian Arrows het tot de halve finale. Met een nipte 7-8 op het scorebord werden Kim en Dimi daar een halt toegeroepen door wereldtoppers Gerwyn Price en Jonny Clayton uit Wales, de uiteindelijke winnaars van het landentoernooi. Nemen de Belgen, die traditioneel hoge ogen gooien tijdens de World Cup Of Darts, de felbegeerde beker dit jaar eindelijk mee naar huis?

Speelschema: 

  • Groepsfases: donderdag 27 juni om 19u00 (met België vs. Singapore), vrijdag 28 juni om 12u00 (met België vs. Filipijnen als ze wedstrijd 1 verliezen) en om 19u00 (met België vs. Filipijnen als ze wedstrijd 1 winnen)
  • Ronde 2: zaterdag 29 juni om 13u00 en om 19u00 
  • Kwartfinales: zondag 30 juni om 13u00 
  • Halve finales en finale: zondag 30 juni om 19u00 

Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

 

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde