Swipen onder de zon: zes vriendenduo’s gaan in het buitenland op zoek naar dé perfecte date in ‘Ik Swipe Je’

Swipen onder de zon: zes vriendenduo’s gaan in het buitenland op zoek naar dé perfecte date in ‘Ik Swipe Je’

Vanaf donderdag 22 juni nieuw bij VTM 2

Story image

Zon, zee, vriendschap én de zoektocht naar de perfecte date. In ‘Ik Swipe Je’, vanaf donderdag 22 juni nieuw bij VTM 2, trekken zes duo’s van single bestfriends de wijde wereld in. Daar gaan ze via online dating op zoek naar de eeuwig-durende-alles-verslindende-liefde… of naar de liefde voor 1 nacht. Het budget en de bestemming van hun roadtrip hebben de duo’s zelf in handen, maar ze hebben wel hetzelfde doel voor ogen: ontdekken wat online dating onder de buitenlandse zon hen te bieden heeft. 

Wanneer de best friends zich onderdompelen in de lokale genenpoel van hun bestemming, zijn datingapps als Tinder, Bumble of Grindr hun trouwe gidsen. Maar wat zoeken en wat vinden ze? Een match-made-in-heaven of een zwoele zomervakantie gevuld met one-night-stands? On the road wordt niet alleen duidelijk welke types hun harten sneller doen slaan, maar ontdekt de kijker ook hoe deze open minded vrienden denken over seks en relaties. Op welke blunders knappen ze af en wat zijn dé turn-ons? Wat doe je wanneer je een blauwtje loopt? Is seks tijdens de eerste date oké? En wat als één iemand de liefde vindt en de andere eenzaam en alleen achterblijft? 

De duo’s verleiden, amuseren zich rot en genieten van zon, zee en strand. Maar ze tonen zich ook van hun kwetsbare kant. Want de spanning, de vlinders in de buik, de onzekerheid én de struggle van het online daten is real

Bekijk hier de preview:

'Ik Swipe Je', vanaf donderdag 22 juni nieuw bij VTM 2. Het programma is nu al te bekijken op VTM GO+.


Niet voor publicatie:

De foto uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/381957?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Delphine Dehairs Jr. Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde