Skip to Content
Surprise, surprise: Robot wordt Robots!

Surprise, surprise: Robot wordt Robots!

Voor het eerst een duo in The Masked Singer

Story image

Op woensdag 22 december om klokslag 18u50 zag Robot het levenslicht. Als één van de eerste figuren uit The Masked Singer trad de gele Robot uit de schaduw, samen met Edelhert en Papegaai. Een gele Robot? Of was het een blauwe Robot? Of toch een gele? De verwarring was groot bij de kijkers, die de foto’s van beide kleuren opmerkten en speculeerden op sociale media. Die speculaties zullen er niet minder op worden nu de twee zich samen aan Vlaanderen voorstellen. De Robot komt immers niet alleen, maar met twee. Hiermee zorgt The Masked Singer meteen voor een nieuwe surprise, want voor het eerst zal een duo samen op het podium staan. May we present to you… Robots.

Robots leven in een wereld van metaal. Met hun kleurrijke speelsheid lichten ze hun grauwe omgeving helemaal op. Ze vervelen zich geen moment in hun post apocalyptische setting waarin ze oneindig blijven meedraaien. Ze hebben ook een huisdiertje.  

Biep biep. Ik ben Robot. Prettige kennismaking. Biep biep”, spreken de Robots voor het eerst. “The Masked Singer, dat zegt een Robot niets. Wat is dit voor rare wereld waar ik in terechtgekomen ben? Onder dit masker zitten alleen maar draadjes. Of ik geprogrammeerd ben om te zingen? Dat zal ik moeten uitproberen. Dat wordt een interessant experiment. Een testritje is altijd handig om te zien of alles op de juiste plek zit. Maar een paar losse vijzen zijn geen ramp. Dat kan alleen maar helpen om makkelijker los te komen. Tijd om te bewijzen dat ik gemaakt ben voor het podium!
Story image

Samen met Edelhert en Papegaai zijn Robots de eerste Masked Singers die uit de schaduw getreden zijn. Via themaskedsinger.be nemen ze iedereen mee in hun virtuele wereld. Maar welk bekend gezicht schuilt er écht achter de maskers? Het mag duidelijk zijn: het nieuwe seizoen van The Masked Singer staat weer bol van de verrassingen!

Maak via deze video kennis met Robots:

Niet voor publicatie:
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:
<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/272956?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde