Stephan krijgt er een extra vrouw bij, Gerard moet er eentje naar huis sturen

Stephan krijgt er een extra vrouw bij, Gerard moet er eentje naar huis sturen

Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond, op maandag 21 oktober om 20.35 bij VTM

Story image

Sara, die nog niet eerder kon vertrekken naar Canada omdat ze ziek was, komt aan in de luchthaven. Ze wordt verwelkomd door Stephan en is duidelijk zenuwachtig omdat ze later arriveert dan de andere dames en enkele dagen achterstand heeft. En dan weet ze nog niet eens dat naast Aline en Evelien, ook Charlotte mocht overvliegen omdat Stephan ook haar echt graag beter wou leren kennen…

Etienne toont Sabine, Rebecca en Isabel zijn hotel ‘Tienne Del Mar’, dat binnenkort de deuren opent. De dames zijn onder de indruk.

Story image

In Bulgarije is de laatste oogst binnengehaald en dat wordt gevierd met een oogstfeest voor Victors personeel én voor Jilly, Rani en Silke die zich voor de gelegenheid optutten. Maar niet nadat ze eerst het zwembad van de akkerboer in duiken, want de vakantie is nu écht begonnen op de boerderij.

Eén van Mariannes mannen uit zijn gevoelens voor haar, maar bij Gerard gaat het er minder romantisch aan toe: hij moet één van zijn drie dames huiswaarts sturen.

Story image

Niet voor publicatie:
Foto’s uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde