Stan Van Samang wordt rijdende jukebox

Stan Van Samang wordt rijdende jukebox

Laatste aflevering van (h)ALLOOMEDIA op woensdag 2 oktober bij VTM om 21.45

Stan Van Samang is de laatste weken niet van het scherm te branden. Als jurylid in Belgium’s Got Talent en natuurlijk ook als host van zijn eigen Studio Stan. Je zou haast vergeten dat hij vooral een populaire zanger is. Luk wil Stan zijn stembanden onderhouden, en regelt voor hem een tournee door zijn eigen Wijgmaal. Op de laadbak van een rijdende truck zingt Stan live zijn eigen hits en -op speciaal verzoek van de dorpsgenoten- ook covers van onder andere Neil Young en The Cure.

 Verder in (h)ALLOOMEDIA

 *Welk K3 meisje draagt graag pikante lingerie? Is het Hanne, Klaasje of Marthe? En wie van de drie meisjes is het snelst dronken? Wie zegt er vaak “kakka” als het misloopt? Luk vraagt de drie meisjes de kleren van het lijf.  Geen taboe wordt vermeden. Zelfs de moeizame regeringsvorming komt aan bod.

*Jacques Vermeire gaat opnieuw de baan op, met alweer een nieuwe aangever. Luk assisteert hem in het moeilijke vak van aangever.

*Johan Boskamp en Luc Steeno spelen de grote Mensenkennisquiz.

*Hoe rock and roll is Frank Raes?

 

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde