Speeddates met hoge inzet: vijf favorieten mogen meteen op de boerderij blijven logeren

Speeddates met hoge inzet: vijf favorieten mogen meteen op de boerderij blijven logeren

Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home, maandag 7 september om 20.35 bij VTM

Story image

De boeren uit Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home, kregen samen meer dan 600 brieven. Dat zijn meer dan 600 mannen en vrouwen die dolgraag met ‘hun’ boer(in) op date willen. Maar een brief, foto of videoboodschap zegt natuurlijk niet alles en dus verwelkomen Frits, David, Bart en Veerle op maandag 7 september om 20.35 hun favorieten om te speeddaten. En iedereen heeft z’n koffer bij want vijf van hen mogen meteen blijven logeren op hun boerderij. 

In Hamont-Achel staan de zenuwen hoog gespannen op de kippenboerderij van Frits (23). Voorlopig zijn zijn zus Vicky en mama Christiane nog de enige twee vrouwen in zijn leven, maar daar komt snel verandering in wanneer de briefschrijfsters toekomen. Toen Frits de videoboodschap van Hanne bekeek enkele weken terug, gebeurde er iets: “Ik kan geen Frans maar een coup de foudre blijkbaar?”. Maakt Hanne vandaag even veel indruk op hem? Ook iemand met wie hij drie jaar geleden in de klas zat, komt op speeddate. Toen had het meisje al een relatie, ondertussen is ze single. Herinnert Frits zich haar nog? 

In Sint-Gillis-Waas heeft perenboer David (37) een pak minder stress. Samen met zijn zus Aline en mama Noëlle maakt hij het huis klaar om de vrouwen een warm welkom te heten. En ook daarna blijven Aline en Noëlle hangen, om de dames vanop afstand toch wat te kunnen volgen. Ze zijn razend benieuwd naar hun misschien wel toekomstige schoonzus en schoondochter.

In het paardenpension Molenhof in Dilsen-Stokkem zou het zomaar kunnen dat Veerles (30) prins op het witte paard straks bij de gekozen mannen staat. Het huis dat Veerle bouwde is ondertussen klaar en het zal de eerste keer zijn dat er een potentiële partner over de vloer komt. Tien zelfs, maar er is maar plaats voor vijf van hen. 

En in Wortegem-Petegem heeft varkensboer Bart (28) de hulp ingeroepen van zus Sofie om zijn erf op te fleuren. Het logement is alvast dik in orde, want de vijf briefschrijfsters met wie hij de beste klik zal voelen, mogen elk logeren in een luxueuze glamping tent. 

Story image

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde