Skip to Content
VTM NIEUWS Special vanavond: 'Uw leven in quarantaine'

VTM NIEUWS Special vanavond: 'Uw leven in quarantaine'

Woensdag 18 maart om 22.50 bij VTM, op VTM GO en via HLN.be

Nu de regering nieuwe en strengere maatregelen heeft genomen om de coronacrisis te bezweren, hebben Vlamingen nog meer vragen dan daarvoor. VTM zendt daarom vanavond, woensdag 18 maart, om 22.50 een VTM NIEUWS Special uit waarin Stef Wauters dieper ingaat op persoonlijke en praktische vragen van de kijkers. Het zal er onder meer gaan over werk en budget, eenzaamheid, kinderen en voeding. Hoe pak je telewerken het best aan? Hoe scheid ik werk van gezin? En hoe blijf ik toch bewegen tijdens een quarantaine? De VTM NIEUWS Special is vanaf 22.50 te volgen bij VTM, op VTM GO en via HLN.be.

Story image
VTM NIEUWS-anker Stef Wauters: "Naast de expertise van artsen en wetenschappers, vinden we het bij VTM NIEUWS ook erg belangrijk om een antwoord te bieden op praktische vragen uit het persoonlijke leven van Vlamingen. Vanavond gaan we die vragen proberen te beantwoorden met experts en coaches die concrete tips geven." 

Stef ontvangt experts als Lieven Maesschalck, Dirk De Wachter, Elke Geraerts en Sarah Van Gysegem. Zij beantwoorden vragen die de Vlamingen massaal hebben ingestuurd.


Niet voor publicatie:
​Meer informatie via

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde