Special Telefacts Zomer: Waar is Théo Hayez?

Cathérine Moerkerke in Byron Bay. Uitzending donderdag 27 juni 2019 om 21.55 bij VTM

 

Story image

De 18-jarige Belg Théo Hayez verdween bijna vier weken geleden aan de oostkust van Australië. Hij werd voor het laatst gezien op een bewakingscamera in het backpackersdorp Byron Bay. De politie houdt alle pistes open, maar heeft geen idee wat er gebeurd kan zijn. Is Théo verdronken tijdens een nachtelijke zwempartij? Of is er kwaad opzet in het spel en weet iemand iets dat hij of zij niet wil zeggen?

“Het is hier al lang niet veilig meer na zonsondergang”, vertelt Natalia, die een winkel uitbaat in Byron Bay. “Ik durf ’s avonds niet meer alleen de straat op. Er hangen mensen rond, onder invloed van alcohol of drugs, en dat zorgt voor een bepaalde sfeer”.

Cathérine Moerkerke reist voor Telefacts naar Byron Bay en reconstrueert de laatste dagen en uren van Théo Hayez. Ze checkt in in hetzelfde hostel waar de 18-jarige Belg verbleef en praat met mensen die hem die bewuste 31 mei voor het laatst hebben gezien.

Waar is Théo? Donderdag 27 juni in een speciale uitzending van Telefacts Zomer.

 

Niet voor publicatie:
Fotomateriaal is te vinden op persweb.be
Meer informatie via elle.de.leeuw@dpgmedia.be
Interviewaanvragen voor Julie Colpaert via kristina.vanhaute@dpgmedia.be

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://persweb.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic en Joe

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde