Smullen van de avonturen van Frans Bauer en zijn gezin: VTM 2 zendt kijkcijferkanon ‘De Bauers - 20 jaar later’ uit

Smullen van de avonturen van Frans Bauer en zijn gezin: VTM 2 zendt kijkcijferkanon ‘De Bauers - 20 jaar later’ uit

‘De Bauers - 20 jaar later’, vanaf dinsdag 11 juni om 21u35 bij VTM 2 en ook op VTM GO

Story image

Twintig jaar geleden kreeg heel Nederland - en bij uitbreiding heel Vlaanderen - een unieke inkijk in het leven van Frans Bauer en zijn jonge gezin. Nu, twee decennia later, krijgt de razendpopulaire realityreeks rond de schlagerzanger een langverwacht vervolg bij VTM 2. Hoe gaat het nu met Frans, zijn Mariska en hun vier zonen? In ‘De Bauers - 20 jaar later’ mag de camera het wel en wee van de gezelligste familie op de voet volgen. Van Mariska die een gigantisch verjaardagsfeest voor haar man organiseert, tot Frans’ verwoede pogingen om enkele kilo’s kwijt te raken: met zo’n 2 miljoen kijkers per aflevering keken onze Noorderburen alvast massaal mee. 

Hoewel humor en gezelligheid nog steeds centraal staan in het gezin, heeft de tijd ten huize Bauer niet stilgestaan. Zonen Christiaan en Jan, destijds nog als baby's in beeld, evenals Frans junior en Lucas banen zich een eigen weg door het leven. Mariska, dé spil van het gezin, werd twee jaar geleden getroffen door een herseninfarct en leeft nog dagelijks met de gevolgen. Ook de immer vrolijke Frans ontsnapt niet aan de tand des tijds en wordt 50 jaar, een mijlpaal die hem niet onberoerd laat. Een uitgebreide skincare-routine to the rescue!

Bekijk de preview hier:


De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be. Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be.

De preview kan je overnemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/447485?auto_play=false&pip=false&single_play=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde