Skip to Content
Slagen internetsensaties Arno The Kid & Gerben Tuerlinckx erin om onopgemerkt mee te rijden in een wielerwedstrijd?

Slagen internetsensaties Arno The Kid & Gerben Tuerlinckx erin om onopgemerkt mee te rijden in een wielerwedstrijd?

‘Security Checkers’: nieuw vanaf woensdag 20 april om 06u00 op VTM GO

Voor Security Checkers gaan sociale mediafenomenen Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx samen op pad met een plan: ongezien binnen geraken op wel heel bijzondere locaties. Zou er iemand raar opkijken van twee jonge snaken in een pretpark na sluitingstijd? En zijn hun koersbenen goed genoeg om ongezien mee te rijden in een grote wielerwedstrijd? Vanaf woensdag 20 april komen de kijkers het te weten in spannende, maar vooral hilarische afleveringen van ‘Security Checkers’ exclusief op VTM GO, waarin het olijk duo elke woensdag een nieuwe locatie verkent.

Bekijk hier de trailer: 

Arno The Kid vertelt:Met een groep vrienden op boevenpad gaan om te checken of we ergens ongezien kunnen binnensluipen, is zalig! We gingen naar wel heel coole plekken… Aan de kijkers zou ik zeggen: pak je een drankje en iets te eten, zet je heel comfy en check het! En hopelijk zijn jullie even verrast als Gerben en ik tijdens dit waanzinnige avontuur!
Gerben Tuerlinckx: “Security Checkers maken is 100% het vetste wat ik ooit al heb mogen doen! Ik heb vrienden voor het leven gemaakt, van Arno tot de hele productiecrew. Het was heel spannend in de zin van: zou het ons écht lukken om binnen te geraken zonder problemen? De zenuwen raasden soms echt door mijn lijf! Voor de kijkers thuis, één boodschap: don’t try this at home… (lacht)”

Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx zijn voor de jonge kijkers zeker geen onbekende gezichten. De 22-jarige Arno The Kid duikt vaak op in de komische YouTube- en TikTok-filmpjes van grote broer Average Rob, waarmee hij bovendien de YouTube-hit ‘ZADDY’ scoorde. De 20-jarige Gerben Tuerlinckx is dan weer bekend van zijn openhartige TikTok-filmpjes en van ‘Gerben en Steffi op kot’. In deze VTM GO-reeks gaat hij samenwonen met zijn vriendin en TikTokster Steffie Merci en delen ze het reilen en zeilen van het kot- en studentenleven. Arno en Gerben vormen voor de eerste keer een team in ‘Security Checkers’, en hun gedeelde liefde voor kattenkwaad zorgt meteen voor een geslaagde match.

Security Checkers: vanaf 20 april elke woensdag om 06u00 een nieuwe aflevering op VTM GO. Met Shorties zoals ‘Security Checkers’ maakt VTM GO korte programma's op maat van de online kijkers.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be. Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be. Bovenstaande trailer kan worden overgenomen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/296828?automute=false&autoplay=false&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>


 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde