Slaat de vonk over tijdens de citytrips?

Slaat de vonk over tijdens de citytrips?

Voorlaatste aflevering van Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond, op maandag 25 november om 20.35. Ontknoping op donderdag 28 november om 20.35

Story image

In de voorlaatste aflevering van Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond op maandag 25 november, krijgen de boeren en hun uitverkoren dames de kans om mekaar beter te leren kennen tijdens een romantische trip. Of dat is toch in elk geval het opzet.

Etienne en Rebecca ruilen Santa Antao in voor een ander Kaapverdisch eiland, Santo Vicente, waar hopelijk de liefde voor elkaar kan openbloeien. In het prachtige stadje Mindelo neemt Etienne Rebecca mee naar één van zijn vaste adresjes.

Stephan en Evelien zetten voet aan grond in Montreal, de op één na grootste stad van Canada. Na een drukke en intense week met niet drie maar vier dames, kunnen de twee mekaar nu in alle rust echt leren kennen. Geeft Stephan zich eindelijk bloot?

In Bulgarije voelde Rani al lichte kriebels voor Victor. Het jonge duo verblijft in een mondain golf- en beach resort. Benieuwd of Victor een hole-in-one zal scoren.

Remco en Marianne waren al aan het rondtrippen en genieten nog steeds van de Finse natuur in Torassieppi. De twee delen een liefde voor het actieve buitenleven en proberen nu te ontdekken of ze ook naast hun hobby’s mekaars ideale match zijn.

Story image
Story image

Opgelet: de ontknoping van Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond wordt uitgezonden op donderdag 28 november. Dan ontdekt de kijker hoe het de boeren vergaan is na de opnames.

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde