Skip to Content
Sergio Herman en Marcelo Ballardin kiezen eerste finalist van 'Mijn Keuken Mijn Restaurant'

Sergio Herman en Marcelo Ballardin kiezen eerste finalist van 'Mijn Keuken Mijn Restaurant'

Ayse en Lorenzo verzekeren zich als eerste duo van een finaleplaats.

Vanavond besloten chefs Marcelo Ballardin en Sergio Herman dat Bar Nazar in Mechelen een rechtstreeks ticket naar de finale van Mijn Keuken Mijn Restaurant krijgt. Ze hadden heel wat complimenten over het menu en vonden de gerechten restaurant-waardig. Sergio was bijzonder enthousiast over het duo: “Wat ik heel erg leuk vind, is dat jullie een stukje Turkije naar hier brengen, dat is heel fijn. We zijn heel blij met de evolutie en wat jullie gepresteerd hebben tot hiertoe.

Story image

Lorenzo en Ayse zijn verrast, maar dolgelukkig: “Super zot! We zitten op een wolkje die alleen maar groter wordt. Het gaat heel erg pijn doen indien we eraf vallen, maar het is heel erg leuk en echt ongelooflijk!”.

De twee andere duo’s moeten nu alles op alles zetten voor het tweede ticket naar de finale. Piet Huysentruyt, Anne-Sophie Breysem, Loïc Van Impe en Sofie Dumont zullen Pinocchio en Pistache bezoeken en beslissen volgende week wie van hen de tweede finalist wordt.

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://foto.dpgmedia.be

Bovenstaande video is via deze embed code over te nemen vanaf 21u45: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/179358?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media

 

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde