Screamqueens Olga en Charlotte proberen te ontsnappen uit de horrorkamer

Screamqueens Olga en Charlotte proberen te ontsnappen uit de horrorkamer

Samen met Niels Albert en Christoff in Code van Coppens, aflevering 2 op woensdag 5 november om 20.35 bij VTM

Story image

In aflevering 2 van Code Van Coppens komen twee bekende duo's terecht op een plek vol angst en verderf.  Niels Albert en zanger Christoff nemen het op tegen Charlotte Timmers en Olga Leyers, en worden door Mathias en Staf opgesloten in een kamer waar de geest van een verdwenen meisje nog lustig ronddwaalt.  Dat levert een bloedstollende aflevering met een kruising van horrorklassiekers als  'The Shining', 'Nightmare on Elm Street' en 'The Ring'. Welk duo is het koelbloedigst en raakt als eerste uit deze huiveringwekkende kamer? De perfecte afsluiter van de Halloween periode!

Naast gruwel en griezel hangt er wonder boven wonder ook romantiek in de lucht bij Code van Coppens. Want als de broers samen met Lieven Scheire een waarheidsserum uittesten op een koppel in het publiek, gebeurt er iets heel onverwacht. Een man moet zijn partner al dan niet onder invloed van dat serum iets opbiechten: hij staat te springen om hem ten huwelijk te vragen. Wat dan prompt ook in de studio gebeurt.

Probeer thuis zelf de Code van Coppens te kraken

Na de uitzending op woensdag kan je zelf ook thuis de Code van Coppens proberen kraken. Want op vtm.be vind je vanaf 21.45 de nieuwe online game Code van Coppens. Spelers moeten in een race tegen de klok op zoek gaan naar aanwijzingen in een virtuele kamer die vol staat met allerlei objecten. Goed speuren levert je aanwijzingen op over de code waarmee je de kamer kan verlaten.

 


 

 

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde