Schaterlachen op Kerstdag met de meest hilarische momenten van de Code van Coppens

Schaterlachen op Kerstdag met de meest hilarische momenten van de Code van Coppens

Aflevering 9 van de Code van Coppens, woensdag 25 december om 20.35 bij VTM

Staf en Mathias Coppens sloten dit najaar wekelijks twee BV-duo’s op in de meest uiteenlopende levensgevaarlijke kelders: thuis bij een seriemoordenaar, in een verlaten ziekenhuis, een basis op Antarctica, een kerncentrale, ….  De duo’s moesten slim en creatief zijn om voorbij de vele mysteries, experimenten, sloten en codes te geraken om te ontsnappen. In de kelders werden de denkers en doeners onderscheiden van de drama- en/of screamqueens. Elektriciteit, thermochrome verf, vloeibaar stikstof waren de favoriete speeltjes van de Coppens-broers… Een geslaagd huwelijk tussen humor en wetenschap dat onvergetelijke tv-momenten opleverde. Op 25 december om 20.35 krijgt de kijker de meest hilarische fragmenten op een rijtje voorgeschoteld.

Wie kan serieus blijven bij Jeroen Meus, Wim Lybaert, Jens Dendoncker en Lauren Versnick die veel te veel elektrische schokjes toegediend kregen? De uitzending met Dieter en Maarten Coppens en Jelle De Beule en Guga Baúl was memorabel door de ratten, de muizenvallen en de acrobatische standjes bij het bad. Ook Kürt Rogiers, Sandrine André, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel zorgden voor dolle pret bij het redden van tante Rita.

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde