Sanne kiest niémand, Niels gaat voor Sylvie

Sanne kiest niémand, Niels gaat voor Sylvie

Afloop aflevering 10 van Boer zkt Vrouw op zondag 5 mei bij VTM

Story image

Een onverwachte wending en een shockmomentje voor aannemer Robin en melkveeboer Boris, in Boer zkt Vrouw op zondagavond 5 mei bij VTM: tijdens het finale keuzemoment besloot melkveeboerin Sanne (33) met geen van beide mannen op romantische trip te gaan. Melkveeboer Niels koos dan weer voluit voor de 36-jarige Sylvie.

Net voor het keuzemoment verklaarde Robin nog zijn liefde voor Sanne aan Dina Tersago, maar het mocht niet baten. Op het moment van de waarheid kwam een boodschap waaraan noch Robin, noch Boris, zich verwachtte: “Het blijft voor mij toch wel moeilijk om me open te stellen dus daarom heb ik besloten om niet op romantische trip te gaan. Ik denk niet dat ik dat al aan zou kunnen. Ik ben mezelf hier tegengekomen. Ik vind wel dat ik al wat stappen heb gezet, maar ik besef dat ik nog niet ver genoeg sta en op dit moment is het voor mij ook gewoon nog vriendschappelijk dus ik wil ook niemand valse hoop geven.” Voor Sanne, Robin en Boris stopt het Boer zkt Vrouw-avontuur dus hier. 

Bekijk hier het keuzemoment van Sanne:

Voor melkveeboer Niels (32) was de keuze best makkelijk. “Gewoon mijn gevoel volgen en gedaan”, vertelde hij tegen Dina Tersago voor hij richting Sylvie en Astrid trok. Astrids buikgevoel dat Niels meer voor Sylvie voelde, bleek te kloppen. “Ik had al dat vermoeden”, vertelde de sympathieke brunette. “Maar ik vond het heel tof en ik vind het mooi geweest. Ik ben ook gewoon wel blij dat ik het nu weet, en dat de ontlading eraf is. Als dat Niels zijn gevoel is, moet hij dat 100% volgen. Ik vind het superleuk dat we er een goede vriendschap aan overhouden. En soms is dat meer waard dan een goed lief”, sloot ze in schoonheid af. 

Story image

Bekijk hier het vertrek van Astrid bij melkveeboer Niels:

Niet voor publicatie:

 

Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde