Skip to Content
Sana ontdekt haar nieuwe job in Blind Gesprongen… op 60 meter hoogte

Sana ontdekt haar nieuwe job in Blind Gesprongen… op 60 meter hoogte

Aflevering 6 op maandag 9 mei om 21u55 bij VTM

Op maandag 9 mei gaan de zenuwen in Blind Gesprongen de hoogte in. En de kandidaten zelf ook. Nieuwbakken stadsgids Senne mag samen met zijn baas Patrick de coolste attractie in New York uitproberen en beklimt daarvoor een wolkenkrabber van maar liefst 400 meter hoog. Ook ergotherapeute Sana (27, Oudsbergen) zal boven zichzelf moeten uitstijgen. Zij komt te weten welke jobswitch de experten voor haar hebben uitgekozen en dat wordt er één van 180 graden. Om te ontdekken in welke nieuwe functie ze haar tanden mag zetten gaat Nora Gharib met haar naar een bouwterrein, waar Sana een torenkraan van 60 meter hoog moet beklimmen. Wat heeft die kraan te maken met haar nieuwe job?

Bekijk de preview hier:

In New York heeft voormalig privéchauffeur Senne (27, Leefdaal) zijn opleiding als stadsgids achter de rug. Voor hem breekt nu een belangrijke dag aan en een grote eerste test. Senne zal helemaal alleen een groep toeristen moeten rondleiden in The Big Apple. Tijdens die vuurdoop zal hij de kennis die hij heeft opgedaan moeten omzetten in de praktijk. En dat maakt hem bijzonder zenuwachtig.

Fred (37, Buggenhout) switchte van data-analist in de financiële sector naar information engineer bij de Belgische Voetbalbond. Een gedroomde werkplek voor de voetbalfreak, die zijn bureau op enkele meters van bondscoach Roberto Martinez heeft. Toch lijkt Fred nog niet helemaal te genieten. Hij is een perfectionist en vindt dat hij onvoldoende vooruitgang boekt. Wellbeing-experte Ann en VDAB-jobcoach Frederik zoeken hem op voor een babbel.

Ook Elia (31, Waasmunster) heeft een gesprek gevraagd met de experten. Ze werkt ruim een maand als begeleider in het kinderdagverblijf. De eerste weken was Elia niet helemaal zeker of dit wel dé job voor haar was. Experten Stijn en Ann willen weten of ze dat gevoel nog altijd heeft.

Niet voor publicatie:

De foto's uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be en foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:

<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/301792?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde