Skip to Content
Ruth en Frances sturen de 22-jarige Jolien uit Torhout op date in Cupido Ofzo

Ruth en Frances sturen de 22-jarige Jolien uit Torhout op date in Cupido Ofzo

Aflevering 2 op woensdag 24 november, om 21u50 bij VTM

Story image

Op woensdag 24 november doen de vlindertjes weer hun werk in een nieuwe aflevering van Cupido Ofzo. Deze week gaat Stef een tweede keer op date met Tine en gaat hij op zoek naar meer duidelijkheid over waar ze staan. Klaas & Ellen ontmoeten elkaar voor de eerste keer en voelen meteen een klik. Dries & Sascha zijn na hun superheldendate helemaal klaar om uit de friendzone te geraken. Maar tijdens een romantisch diner wordt het plots stil… héél stil. Ondertussen richten Ruth Beeckmans en Frances Lefebure ook hun pijlen op de 22-jarige Jolien uit Torhout. Met wie mag zij een leuke date beleven?

Jolien heeft een cognitieve beperking en een autisme spectrum stoornis. Ze is creatief en doet niets liever dan knutselen en borduren. Op date is ze nog nooit geweest. Tegenover jongens is ze vaak erg verlegen en terughoudend. Ze hoopt dan ook dat Ruth en Frances iemand voor haar vinden bij wie ze helemaal zichzelf kan zijn. “Door mijn autisme kan ik moeilijk met mensen in contact komen en is het moeilijk om nieuwe dingen te doen”, vertelt Jolien. “Ik ben op zoek naar iemand die spontaan, lief en zelfstandig is. Iemand waar je goed mee kan babbelen, liefst een knuffelbeer en iemand die leute kan maken.” Vindt ze al die aspecten in haar date en schiet cupido in de roos?

Dries & Sascha beleefden samen heel wat plezier tijdens hun superheldenfotoshoot. Maar bij een etentje komen de twee nog maar moeilijk uit hun woorden. “Ik dacht: wat moet er hier nog gezegd worden”, aldus Sascha. “Ik vond niets meer, mijn hoofd was precies leeg.” Gelukkig verrast Ruth Beeckmans hen na hun etentje met een leuk ‘dessertje’. Kiezen Dries & Sascha ervoor om een vervolg aan hun date te breien?

Bij Klaas en Ellen lijkt er al een klik te zijn. In een witte Mustang komt Klaas aan op zijn date. Frances Lefebure heeft voor hen een bezoek aan een boerderij geregeld, waar ze de dieren mee mogen verzorgen en zich wagen aan een reuzengroot maïsdoolhof. De avond wordt afgesloten met een romantisch diner op het stro. Slaat de vonk daar over?

Bekijk de preview hier:

Stef & Tine beleefde onlangs de regen een aangename eerste date. Maar is het ook meer dan alleen maar aangenaam? Daar hoopt Stef antwoord op te krijgen. Samen trekken ze voor hun tweede date naar het reuzenrad in Antwerpen. Wie weet krijgen ze daar niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk kriebels in de buik.

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be en foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode:

<div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/265534?automute=false&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde