Skip to Content
Ruth Beeckmans waagt zich aan een vuuract en krijgt Koen Wauters een nieuw kapsel?

Ruth Beeckmans waagt zich aan een vuuract en krijgt Koen Wauters een nieuw kapsel?

Belgium’s Got Talent: studioshow 2 op vrijdag 29 oktober om 20u35 bij VTM

De Mini Droids wisten de jury vorige week het meest te overtuigen in de eerste studioshow van Belgium’s Got Talent. De vier danstalenten gingen dan ook aan de haal met het eerste finaleticket. Maar ook kijkend Vlaanderen heeft intussen zijn stem uitgebracht. Op vrijdag 29 oktober om 20u35 wordt in de tweede studioshow duidelijk wie zij naar de finale hebben gestuurd. Daarnaast staan ook 8 nieuwe talenten te popelen om het beste van zichzelf te geven. En dat belooft een mix van dans, acrobatie én vuur te worden. 

Het wordt heet in de studio door de vurige tango met zuiderse vibes van Saar en Ruslan (38 jaar uit Antwerpen) van Moving Fire Arts. De temperatuur stijgt in de zaal én bij jurylid An: “Ik ben echt een schrikschijter. Ik ben bang van vuur dus ik was heel de tijd aan het denken: kom niet dichter, blijf daar op het podium!”, lacht ze. Hoewel An alles vanop een veilige afstand mag ervaren, wordt collega-jurylid Ruth na de act gevraagd om op het podium de kneepjes van het vak te leren. Als een ware waaghals gaat ze de uitdaging aan. “Mijn kleedje is wel niet bewerkt met anti-brandstof”, lacht ze. Alles lijkt goed te gaan tot Ruslan beslist om Ruth te liften... 

Bekijk hier de preview uit de aflevering: 

The Kalin Brothers (18 en 22 uit Maasmechelen) wisten de harten van alle juryleden te veroveren tijdens de audities. De broers zijn twee handen op één buik: “Wij doen alles samen, behalve naar de wc gaan (lacht). Als dansen niet lukt, gaan we een eigen zaak openen als kappers. Dan gaan we scheren!”, klinkt het bij de broers. En dat brengt Koen Wauters alvast op wilde ideëen: “Als jullie de finale halen, mogen jullie mijn haar knippen!” Kunnen de broers de jury én het publiek overtuigen met hun explosieve combinatie van breakdance en Capoeira? En mogen ze binnenkort niet alleen hun dansmoves maar ook hun schaar bovenhalen? 

Deze acts zorgen eveneens voor spektakel in de 2de show van Belgium’s Got Talent:

  • A Lot(te) of bass (11 jaar uit Bree): De 11- jarige Lotte was de allereerste kandidaat op het podium in Belgium’s Got Talent. Ze baste iedereen weg tijdens de audities en kreeg heel de zaal aan het dansen. Vanavond neemt ze haar band mee. De 4 tieners knallen een medley vol rockhits. 
  • Wik Oostende (14 - 18 jaar uit Oostende): De trampolinespringers uit Oostende kregen tijdens de audities de Golden Buzzer van het publiek. Deze studioshow zorgen ze opnieuw voor adrenaline op de trampoline en nemen ze de kijker mee naar de jungle waar het verhaal van Tarzan en Jane tot leven komt. 
  • Kona en Kato (15 en 16 jaar uit Assenede): Kona en Kato, de Golden Buzzer van An in de audities, brengen met hun moderne choreografie een emotioneel verhaal over hoe moeilijk het is als meisje om te kunnen gaan voor je dromen. An is erg benieuwd of de dames haar opnieuw van haar sokken zullen blazen.
  • TK Russell (27 jaar uit Gent): TK Russell brengt een cover van Michael Jackson, de King of pop. Hij haalt zijn beste zang- en dansmoves boven met Wanna be startin’ something en zingt zelfs een stukje in het lingala, zijn moedertaal.
  • Jonas (17 jaar uit Liedekerke): De 17- jarige Jonas droomt ervan om de allereerste goochelaar te zijn die Belgium’s Got Talent wint. Deze week schakelt hij Ruth in als zijn bevallige assistente op het podium en maakt hij gebruik van de gsm van Davy, de horloge van An en de portefeuille van Bart. Als ze die maar terugzien… 
  • Made2Move (11 - 44 jaar uit Wetteren): De dansers van Made2Move dromen van internationale podia en willen choreo’s maken voor wereldsterren als Beyoncé. Met hun act dienen ze hun spontane sollicitatie in en doen ze vooral een gooi naar een ticket voor de finale in Belgium’s Got Talent. 

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be en foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/259727?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=false&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Maja Keldermans Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde