Rondjes draaien in de lucht? Ian Thomas en Gers Pardoel bedenken ‘waterdicht’ helikopterplan in Het Jachtseizoen

Rondjes draaien in de lucht? Ian Thomas en Gers Pardoel bedenken ‘waterdicht’ helikopterplan in Het Jachtseizoen

Woensdag 25 oktober om 20u35 bij VTM

Story image

Jagers Laura Tesoro, Julie Van den Steen en Nora Gharib zetten zich schrap voor de laatste jacht. Morgen, woensdag 25 oktober om 20u35 bij VTM moeten ze zangers Gers Pardoel en Ian Thomas zien te klissen. Kunnen ze zich verwachten aan een slim doordacht boevenplan of wordt het eerder een improvisatiespel? “We zijn niet bang om van ons plan af te wijken”, klinkt het bij de boeven. “We will always find a way.” Slagen ze erin om deze stoere taal om te zetten in daden? Julie gelooft er alvast niet in: “We gaan die twee een toontje lager laten zingen!”

Aan de ingang van het kasteel van Horst staat een eerste handlanger hen al op te wachten. Hij heeft materiaal bij om de jagers te saboteren. Een ketting rond de banden van het jagersbusje, een slot rond de toegangspoort en de mannen zijn klaar om te vertrekken richting hun volgende lift. Kunnen ze met deze sluwe sabotage voldoende tijd winnen van de ervaren jagers?

Intussen scherpen de heren hun helikopterplannen verder aan. Ze willen richting Hasselt vliegen, maar dan meteen terugkeren naar de luchthaven en hun offline modus inschakelen. “We blijven gewoon een beetje in de lucht hangen”, lachen de boeven. “Een beetje links, een beetje rechts.” Het klinkt als een waterdicht plan, maar is het dat ook? Volgen de jagers het logische pad of denken ze toch een stap vooruit?

Bekijk hier de preview:


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

Bovenstaande preview is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/406014?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Delphine Dehairs Jr. Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde