Rode Duivels gaan voor de maximumscore met galamatch

Rode Duivels gaan voor de maximumscore met galamatch

Rusland – België op zaterdag 16 november 2019 om 17.40 en België – Cyprus op dinsdag 19 november om 20.25 bij VTM

Story image

België gaat sowieso naar het EK. Met 24 punten op 24 is de deelname van de Rode Duivels aan het Europees kampioenschap volgend jaar in juni een zekerheid. Maar de Duivels willen een perfect rapport voorleggen en de maximumscore in hun groep behalen. Daarvoor moeten ze dus de twee aankomende duels, tegen Rusland en Cyprus, nog tot een goed einde brengen. Op zaterdag 16 november in de vroege avond, om 17.40, zetten de Duivels voor de eerste keer sinds het WK nog eens voet op Russische bodem. Tijdens de heenmatch pakten de Belgen de Russen in met een mooie 3-1. Op dinsdag 19 november om 20.25 spelen Lukaku en co dan de afsluiter van de kwalificatiecampagne in hun eigen stadion tegen Cyprus. De Koninklijke Belgische Voetbalbond kondigde voor die laatste wedstrijd een heuse galamatch aan, met live muziek en duizenden feestvlaggen.

Presentator Maarten Breckx ontvangt zaterdagavond analisten Marc Degryse en Jan Mulder in de studio. Dinsdagavond nodigt Maarten Marc Degryse, Jan Mulder en Timmy Simons uit in het Koning Boudewijnstadion. Commentaar is er bij beide wedstrijden van Dirk Derferme. Rusland-België en België-Cyprus zijn live te volgen bij VTM, via VTM GO en in de HLN-app.

Door de match op zaterdag start het VTM NIEUWS die avond uitzonderlijk om 20.20.

Niet voor publicatie:
Foto © Belgaimage

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde