Skip to Content
RIP 2020 toont nu al de nieuwe kandidaten voor het tweede seizoen van The Masked Singer

RIP 2020 toont nu al de nieuwe kandidaten voor het tweede seizoen van The Masked Singer

Woensdag 16 december om 20.40 bij VTM

Story image

In de vierde aflevering van RIP 2020 op woensdag 16 december om 20.40 gaan Guga Baúl, Nathalie Meskens, Ruth Beeckmans en Jonas Van Geel opnieuw op zoek naar de onderwerpen, personen, gebeurtenissen en TV-programma’s die ons wél hebben doen lachen in dit rampjaar. 

Hét succesprogramma van 2020 was The Masked Singer. RIP 2020 toont een exclusieve blik achter de schermen van de audities voor de tweede reeks. Het speurdersteam, bestaande uit Jens Dendoncker (Guga), Julie Van den Steen (Nathalie) en Karen Damen (Ruth) keurt een reeks mogelijke deelnemers voor seizoen twee. 

Alsof corona nog niet genoeg was, woedde er dit jaar in ons land ook een oorlog. Een YouTube-oorlog weliswaar, tussen influencers Celine en Michiel (Nathalie en Guga) en Acid (Jonas). Zijn zij bereid de strijdbijl te begraven in het vredegerecht van rechter Stéphanie Joncheere (Ruth)? Dat ziet de kijker in RIP 2020 in een speciale aflevering van De Rechtbank. 

Kerstmis komt steeds dichterbij en terwijl veel mensen de details van de bezoek- en toiletregeling nog proberen te begrijpen, weet RIP 2020 al hoe de virologen het gaan aanpakken. In de tuin van Steven Van Gucht (Jonas), rond een vuurkorf met Marc Van Ranst (Ruth) en Lieven Annemans (Guga) en onder het gezellige gezoem van een politiedrone. 

Voor muziek zorgt Hooverphonic (Jonas en Guga), al wist RIP 2020 niet goed of ze dat in dit jaaroverzicht met frontvrouw Geike Arnaert (Nathalie) of Luka Cruysberghs (Ruth) moesten doen. 

Niet voor publicatie:

 

Elle De Leeuw Senior Press Officer

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde