Skip to Content
Regi schakelt een versnelling hoger in de zoektocht naar zijn nieuwe ster

Regi schakelt een versnelling hoger in de zoektocht naar zijn nieuwe ster

‘Regi Academy’, donderdag 1 september om 20u35 bij VTM 2

Regi schakelt een versnelling hoger in zijn zoektocht naar dé stem van zijn nieuwe hitsingle. In een nieuwe aflevering van ‘Regi Academy’, donderdag 1 september om 20u35 bij VTM 2, roept hij een extra grote lading kandidaten op de auditievloer. Zit zijn éne ruwe diamant hier tussen verstopt? De kandidaten weten Regi, Kathleen, Lester en Jaap in ieder geval te verbazen en diep te raken. Meer dan eens krijgt de jury “kiekenvel” én gaan alle vier de handen de lucht in. Voor andere kandidaten liggen de lat en de noten dan weer iets te hoog…

De kandidaten verrassen niet alleen met hun stem, maar ook met hun verhalen. Zo ontdekte Wouter nog maar recent zijn eigen zangtalent en zong hij nog nooit in het openbaar, ruilt stoere motorchick Lisa haar crossmotor in voor de microfoon en hebben Lotte en Kathleen Aerts iets bijzonder gemeen. Maar passen de kandidaten ook bij Regi en in de Regi Family? Daar probeert Q-dj Emma Salden, sidekick van Regi en zijn undercover eyes and ears in de kandidatenvilla, achter te komen. Heeft zij sappige roddels over de kandidaten? 

Bekijk de preview hier:

Wie overtuigt Regi en zijn team en zet een stap dichterbij de live finale van ‘Regi Academy’ in het Sportpaleis? Deze kandidaten willen dé nieuwe ster van Regi worden en wagen hun kans: 

  • Paak (21, Tervuren) - You Have A Heart van Regi en Olivia
  • Jana (18, Merchtem) - Lost Without You van Regi en Pauline
  • Neslin (21, Niel Bij As) - Miracle van Milk Inc. 
  • Wouter (29, Wetteren) - Ordinary van Regi en Milo Meskens
  • Lotte (18, Lierde) - Lost Without You van Regi en Pauline
  • Iliana (18, Lommel) - Zwaartekracht van Regi en Emma Heesters 
  • Lisa (22, Lissewege) - Duizend Sterren van Regi en Pauline 
  • Jessica (24, Gijzegem) - Run van Mik Inc. 
  • Diana (18, Roosendaal) - Should Have Been There van Regi

 


 

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be.

De preview kan je overnemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/324512?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde