Rebecca raakt Etienne recht in het hart tijdens de groepsdate

Rebecca raakt Etienne recht in het hart tijdens de groepsdate

Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond, op maandag 30 september om 20.35 bij VTM

Story image

De boeren zijn weer een stapje verder in de zoektocht naar de liefde. Na de speeddate kozen ze elk hun vijf favoriete vrijgezellen en die mogen op maandag 30 september mee op groepsdate. De zenuwen staan bij sommigen hoog gespannen. Die kunnen ze maar best te baas, want er staat veel op het spel. Op het einde van de dag kiest elke boer immers drie mannen of vrouwen waarmee hij of zij de beste klik had. Die drie mogen later mee naar Canada (Stephan), Finland (Marianne), Bulgarije (Victor), Duitsland (Gerard) en Kaapverdië (Etienne).

Etienne nodigt zijn dames uit voor een yoga sessie en wordt tot tranen toe bewogen wanneer een van zijn dames hem recht in het hart weet te raken.

Marianne gaat kajakken met haar mannen:

“Daten heb ik nooit echt gedaan, en ineens ben je dan op groepsdate. Voor alles een eerste keer.”

Remko, één van haar mannelijke aanbidders, telt af naar haar beslissing: “Ik ben wel blij dat er nu een keuze wordt gemaakt want polygamie is niet zo mijn ding (lacht)”.

Stephan leert zijn dames vliegvissen en test of er vlinders in de lucht hangen tijdens een hoogteparcours. En Gerard gaat op huifkartocht terwijl Victor gaat zeilen.

Niet voor publicatie:
Foto’s uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde