Skip to Content
Rake klappen bij VTM 4: Boksfanaten kunnen het gevecht om de wereldtitel tussen zwaargewichten Tyson Fury en Dillian Whyte live volgen

Rake klappen bij VTM 4: Boksfanaten kunnen het gevecht om de wereldtitel tussen zwaargewichten Tyson Fury en Dillian Whyte live volgen

Zaterdag 23 april om 20u25 bij VTM 4

Kan Tyson Fury zijn wereldtitel boksen bij de zwaargewichten verdedigen of delft hij het onderspit tegen zijn uitdager Dillian Whyte? Fans van de bokssport kunnen één van de meest spraakmakende bokskampen van het jaar op zaterdag 23 april live volgen bij VTM 4. Rond 23u00 stapt Dillian Whyte in de ring van een uitverkocht Wembley Stadium met slechts één doel voor ogen: één van de meest veelbesproken figuren uit de bokswereld en levende legende, Tyson Fury a.k.a. “The Gypsy King”, van zijn wereldtitel bij de zwaargewichten beroven. Houdt Fury, die maar liefst 32 matchen op rij onbeslagen bleef, stand? Met een slordige 30 miljoen pond in de prijzenpot, twee Britten in de ring en meer dan 90.000 supporters in het Wembley Stadium belooft het in ieder geval een legendarisch gevecht te worden.

VTM 4 start om 20u25 met de uitzending, waar de boksfanaat ook het voorprogramma met zeven kampen - waarvan twee titelkampen -  deels live en deels via samenvattingen kan volgen. De kampen worden becommentarieert door Sverre Denis, met co-commentator Freddy De Kerpel aan zijn zijde.


Maja Keldermans Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde