Primeur voor VTM GO: nieuwe serie Gina & Chantal eerst online te zien

Ook nieuwe reeksen van Walter Presents in augustus

VTM GO doet het na vier maand uitstekend en dat succes wordt gevierd met een cadeau voor de online kijkers. Vanaf morgen worden op het gratis onlineplatform de eerste 2 afleveringen aangeboden van Gina & Chantal, een gloednieuwe fictiereeks met Nathalie Meskens, Tine Embrechts, Tania Kloek en Joke De Bruyn. In augustus zullen elke donderdag 2 nieuwe afleveringen volgen zodat de reeks helemaal online te zien is voor ze dit najaar bij VTM wordt uitgezonden.  

DPG Media lanceerde VTM GO als nieuw online platform voor series en film. Het unieke is dat elke gebruiker uit het aanbod van meer dan 200 series en 40 films een gepersonaliseerde selectie krijgt op basis van het eigen kijkgedrag. Sinds de start van VTM GO zijn er al 489.866 unieke gebruikers. Op 4 maanden tijd zijn er op VTM GO alleen al 15.348.064 verschillende views geweest.

"We hebben VTM GO in april van dit jaar gelanceerd en kunnen niet anders dan tevreden zijn over het instant succes. Bijna een half miljoen Vlamingen vond al zijn weg naar ons nieuwe online videoplatform. VTM GO zet in op programma's en series herbekijken, live kijken, bingeviewing én exclusieve content. Voornamelijk exclusieve buitenlandse reeksen via Walter Presents. Maar dus ook wel eens een preview van een gloednieuwe Vlaamse reeks." –  Dirk Lodewyckx, COO DPG Media

Gina & Chantal speelt zich af in een villawijk in Noord-Limburg. Tine Embrechts speelt de rijke, wat naïeve Gina. Nathalie Meskens kruipt in de huid van haar cynische poetsvrouw Chantal. Samen worden de vrouwen meegesleurd in een mysterie dat een hele villawijk in de ban houdt en een flinke impact zal hebben op de levens van beide dames, en op dat van Nicky (Joke De Bruyn) en Eve (Tania Kloek), de beste vriendinnen van Gina.

De volledige persmap van Gina & Chantal kan je via deze link bekijken.


Walter keeps on presenting…

Naast Gina & Chantal valt er in augustus nog heel wat ander leuks te bingewatchen bij VTM GO. Bij de 200 verschillende series en 40 films die nu al online staan, komen nog volgende internationale titels bij.

Night & Day: seizoen 2

 • Link: https://vtmgoapp.page.link/ddJZ
 • Seizoen 2, seizoen 1 was al beschikbaar op VTM GO
 • Vanaf donderdag 01/08
 • Korte inhoud: Spaanse thrillerserie over een Spaanse gerechtsdokter die betrokken raakt in de zoektocht naar een seriemoordenaar.

Fugitives: seizoen 2

 • Link: https://vtmgoapp.page.link/5aM7
 • Seizoen 2, seizoen 1 was al beschikbaar op VTM GO
 • Vanaf donderdag 01/08
 • Korte inhoud: Vier mannen zijn op de vlucht na een fout afgelopen drugsdeal. Blijven ze uit de handen van de politie en uit de klauwen van de maffia? Alleen samen kunnen ze overleven.

Siren

 • Link: https://vtmgoapp.page.link/bsTj
 • Seizoen 1
 • Vanaf zondag 04/08 
 • Korte inhoud: Het kuststadje Bristol Cove staat bekend als de stad waar ooit geregeld zeemeerminnen opdoken. Nu wordt de plaats opgeschrikt wanneer een mysterieus meisje opduikt. 

Beelden van deze 4 reeksen kunnen gedownload worden via deze links:

Gina & Chantal: https://we.tl/t-eK0R65LyDO
Night and Day – seizoen 2: https://we.tl/t-5CTqofL6tH
Fugitives – seizoen 2: https://we.tl/t-bjD27imVe7
Siren: https://we.tl/t-3UhGFqP13u

Peter Van Camp Senior Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://persweb.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic en Joe

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde