Skip to Content
Primeur in The Voice Kids: eerste Knockout ooit met vier

Primeur in The Voice Kids: eerste Knockout ooit met vier

Laatste tickets voor de halve finale worden uitgedeeld op vrijdag 13 mei om 20u35 bij VTM

De halve finale van The Voice Kids is in zicht. 11 kandidaten zijn al zeker van een plaatsje in de volgende ronde: Jinthe, Marie-Émilie en Zita voor team Metejoor, Gloria, JAP en Lena voor team Laura, Anne, Naomi en Lars voor team K3 en Finn en Lina voor team Duncan. Nu vrijdag 13 mei worden de laatste tickets richting halve finale uitgedeeld in de derde en laatste Knockouts. En tijdens die laatste Knockoutronde zorgt team Duncan meteen voor een opener en verrassing van formaat. “Voor de eerste keer in The Voice Kids history is er een quatro in plaats van een trio”, kondigt coach Duncan aan. 

Team Duncan eindigde na de Blind Auditions met 13 kandidaten. Een oneven aantal waardoor hij nu vier kandidaten samenzet voor een spannende Knockout: Renée (13, Brasschaat), Isis Lilja (14, Schoten), Floris (14, Sint-Pauwels) en Amira (13, Serinchamps). “Ze hebben allemaal iets unieks, iets wat hoort bij frontmannen of -vrouwen van de band”, legt Duncan uit. Renée probeert haar coach te betoveren met Use Somebody van Kings Of Leon. Floris mag zijn haar losgooien en gaat in rockstar-modus met Boulevard Of Broken Dreams van Greenday. Isis Lilja haalt haar jazz-sound boven met Black Hole Sun van Soundgarden en Amira laat haar aparte stemkleur horen met Enjoy The Silence van Depeche Mode. Na de Knockout staat Duncan voor een hartverscheurende keuze. Wie trekt aan het langste eind en wint deze Knockout? 

Ook team Metejoor is iets speciaals van plan voor hun laatste Knockout. “Ze gaan samen één verhaal vertellen, maar wel elk een apart hoofdstuk”, vertelt Metejoor. Maïté (14, Dergenau) neemt met It’ll Be Okay van Shawn Mendes het eerste hoofdstuk voor haar rekening. “Het gaat over een koppel dat zich onzeker voelt over hun relatie”, legt ze uit. Amelie (13, Evergem) vertelt met Fingers Crossed van Lauren Spencer-Smith het tweede deel van het verhaal waarbij alles fout loopt. “Ik ben eigenlijk de miserie in het verhaal”, lacht Amelie. Lise (13, Wuustwezel) sluit tot slot af met de boodschap dat alles wel goed komt en doet dat met het toepasselijke nummer I’ll Be There For You van The Rembrandts. 

Bekijk hier de preview uit de aflevering:

Ook deze Knockouts zijn te horen: 

Knockout Team Laura: 

  • Elise (12, Brasschaat) raakt de gevoelige snaar met Wildest Dreams van Taylor Swift 
  • Eldiona (12, Turnhout) steekt I’m A Mess van Bebe Rexha in een eigen, uniek jasje
  • Samuel (12, Gent) stapt uit zijn comfortzone met het uptempo feelgood nummer Classic van MKTO

Knockout Team K3: 

  • Julie (13, Reet) verrast met I’m So Excited van de Pointer Sisters 
  • Emma (13, Westmalle) stapt het podium op met Maniac van Michael Sambello 
  • Sien (14, Geel) haalt de 70’s vibe boven met I Feel The Earth Move van Carole King 

Knockout Team Duncan: 

  • Marthe (14, Diksmuide) pakt uit met Strange van Celeste
  • Fleur (14, Oelegem) smijt zich volledig met Gone van Lianne La Havas 
  • Karista (13, Deurne) krijgt iedereen stil met Speak The Name van Corin Nemec 

Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be.
​Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be.​

​Bovenstaande preview kan worden overgenomen via volgende embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/302982?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Maja Keldermans Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde