Skip to Content
Politiewagen met Luk Alloo aan boord betrokken bij ongeval

Politiewagen met Luk Alloo aan boord betrokken bij ongeval

Alloo bij de Wegpolitie: morgen, donderdag 1 oktober, om 21.50 bij VTM

Story image

De VTM-kijkers blijven nieuwsgierig naar wat er op de Vlaamse autosnelwegen gebeurt. De vorige aflevering van Alloo bij de Wegpolitie werd ondertussen door 725.000 mensen bekeken en haalt zo een marktaandeel van maar liefst 39.6% (VVA 18-54, live+uitgesteld). Morgen, donderdag 1 oktober om 21.50, raken agenten Gino en Griet, met Luk Alloo op de achterbank, betrokken bij een kop-staartbotsing op de E313. “Ze zijn in ons gat gereden”, aldus Griet. In totaal botsten drie voertuigen met elkaar waarvan alle bestuurders een alcoholcontrole moeten ondergaan, ook Griet.

Voor agenten Kevin en Yann is het ‘pechstrookdag’, want ze komen drie voertuigen tegen die stilstaan op de pechstrook. Ook agenten Gino en Griet zien vier vrachtwagens op de pechstrook staan: “Ik kan begrijpen dat het niet leuk is voor hen, maar ze moeten aanschuiven in de file”, vertelt Gino.

Tijdens hun rit met de anonieme politiewagen beboeten agenten Yves en Francis twee snelheidsduivels met 170 km/h op de teller. Beide bestuurders krijgen een boete van 197 euro. Yves en Francis betrappen ook een bestuurder die aan het bellen is achter het stuur, goed voor een boete van 116 euro. “Dat is één van de dingen waar we veel aandacht aan moeten besteden, omdat er veel ongelukken mee gebeuren”, klinkt het.

De aflevering van Alloo bij de Wegpolitie is ook te (her)bekijken op VTM GO.


Niet voor publicatie:
De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be
Fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

Machteld Paredis Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde