Pikante opdracht leidt tot wilde achtervolging in Snackmasters 

Pikante opdracht leidt tot wilde achtervolging in Snackmasters 

Woensdag 8 november om 20u40 bij VTM 

Story image

Dé belangrijkste pikante frituursnack, in de geschiedenis van pikante frituursnacks”, dixit Bockie De Repper. Nadat Loïc van Impe vorige week als beste de Zwanworst kopieerde zetten Bockie De Repper en Mathieu Terryn een pikante opdracht op het Snackmasters-menu. Op woensdag 8 november wagen chef-koks Timothy Tynes en Roger van Damme zich aan de Lucifer. Wie achterhaalt in een race tegen de klok het perfecte kippendeeg, de exacte samenstelling van de krokante korst en vooral de toverformule achter de vurige rode kop van de Lucifer?

Bockie en Mathieu kruipen in hun rol van ‘snackdetective’ en krijgen van de enige echte Cora van Mora een rondleiding in het Walhalla van de frituursnacks. Terwijl Cora de geheimen van de Lucifer uit haar kluis haalt, staat de mond van Timothy en Roger meermaals in brand wanneer ze de samenstelling van de pikante snack ontrafelen. Roger van Damme speelt al jaren in de Champions League van de Belgische gastronomie. Hij won al een heleboel culinaire prijzen en is vastberaden om daar eindelijk die van Snackmasters aan toe te voegen. Maar dan moet hij wel langs Timothy Tynes. De voormalige leerling van Sergio Herman maakt in zijn Atelier Maple in Berchem het liefst alles zelf klaar. En laat dat nu het opzet van Snackmasters zijn.

De twee culinaire tegenstanders halen alles uit de kast om dé perfecte kopie van de Lucifer te creëren. Wanneer Timothy Tynes de winkel leegplundert en schijnbaar alle Lucifers van het noordelijk halfrond in zijn autokoffer propt, zet Roger van Damme zonder twijfel de achtervolging in… 

Bekijk de preview hier: 


Niet voor publicatie

Deze foto’s kan je downloaden via communicatie.vtm.be of foto.dpgmedia.be

De preview kan je overnemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/408510?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Lieze Schoofs Press Officer DPG Media

 

 

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde