Skip to Content
Piet Huysentruyt is de tweede finalist in ‘Snackmasters’

Piet Huysentruyt is de tweede finalist in ‘Snackmasters’

Piet Huysentruyt verzekerde zich vanavond als tweede van een plek in de grote finale van ‘Snackmasters’. Hij haalde het van Marcelo Ballardin met de Napoleon-bol. De strijd was hard maar voor de jury was er geen twijfel mogelijk: zij kozen unaniem voor de replica van Piet.

De ontlading was enorm en de blijdschap nog groter “Weten jullie wel hoeveel werk dit is?!” stamelde Piet met tranen in de ogen. Ook ten huize Sofie Dumont was er euforie: zij belde naar Piet om de uitslag te kennen en was super blij dat hij in haar plaats deze battle won.

Story image

In de finale volgende week neemt Piet het op tegen Anne-Sophie Breysem die Loïc Van Impe klopte in de eerste halve finale met de replica van de Manon-praline. Het wordt de ultieme kans voor Piet om revanche te nemen op Anne-Sophie tegen wie hij verloor met de Pringles-chips.

Niet voor publicatie
De foto's uit de mail kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be/ 
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://foto.dpgmedia.be
Bovenstaande video is via deze embedcode over te nemen: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/175161?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Isabelle Couvreur Press Officer, DPG Media

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde