Piemels pimpen met o.a. Dina Tersago en Steven Van Herreweghe in Beste Kijkers

Piemels pimpen met o.a. Dina Tersago en Steven Van Herreweghe in Beste Kijkers

Aflevering 3 op woensdag 18 september om 20.35

Story image

Beste Kijkers plukt op woensdag 19 september om 20.35 opnieuw de vruchten van een hele week televisie kijken. De oogst is weer royaal en dus duiken Dina Tersago, Steven Van Herreweghe, de Nederlandse zanger, acteur, regisseur en presentator Jeroen van Koningsbrugge en  Dempsey Hendrickx - comedian en nieuw bloed bij De Buurtpolitie - achter de Beste Kijkers-desk.

Jeroen Van Koningsbrugge zetelt vast in de Nederlandse Beste Kijkers, waar hij steeds naast panellid Erik Van Looy zit. Meteen een reden om van deze Beste Kijkers een ’Nederlandse aflevering’ te maken. Je kan het namelijk zo gek niet bedenken of het bestaat bij onze noorderburen. Zo ontdekken Nathalie Meskens’ gasten dat Nederlanders écht slecht zijn in talen, komt er een Hollander op bezoek met een bijzonder talent en krijgen ze een cursus ‘piemels pimpen’ voor de kiezen. Steven Van Herreweghe gaat voor een “Jan Peumans piemel” en Dina Tersago creëert “een heuse Indiaan”.

Niet voor publicatie:
Foto’s uit het persbericht kan je downloaden via https://communicatie.vtm.be
Uitgebreid fotomateriaal vind je op https://persweb.be

 

 

 

 

Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde