Skip to Content
Philip doet vrijwilligerswerk na overstroming in Trooz en Tim reinigt een hamsterwoning in Oostende

Philip doet vrijwilligerswerk na overstroming in Trooz en Tim reinigt een hamsterwoning in Oostende

‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’ op dinsdag 15 februari om 21u45 bij VTM 2

VTM 2 neemt de kijkers in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’ op dinsdag 15 februari om 21u45 mee naar Trooz, waar bediende Philip als vrijwilliger in de bres springt voor de slachtoffers van de zware overstromingen. Elk vrij weekend trekt hij naar Trooz om er huizen proper te maken. Na drie dagen hard labeur is Philip erg onder de indruk van de enorme ravage. Verdwenen meubels, penetrante geuren, geen elektriciteit en ingestorte woningen zijn er de harde realiteit. Vandaag trekt hij naar een beschadigd landhuis. Eigenares Cathy probeert te redden wat er te redden valt, terwijl Philip samen met andere vrijwilligers de kelder vol modder leegpompt.

Bekijk hier de preview:

Tim en Annelies trekken naar Oostende om orde te scheppen in het volgestapelde en verwaarloosde huis van Ronny. Volgens Ronny sloeg zijn vrouw tijdens de coronalockdowns aan het hamsteren en stouwde ze het huis van boven tot onder vol met kilo's voedsel, bergen kleding en hopen rommel. “Ik heb fameus in de soep gezeten. Ik heb vier kankers gehad, mijn vrouw is er uiteindelijk aan gestorven”, verklaart de man. Tim en Annelies schieten hem te hulp en scheppen orde in de chaos. Tot grote tevredenheid van Ronny.

‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’, dinsdag 15 februari om 21u45 bij VTM 2 en ook op VTM GO.


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be. Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be

Bovenstaande video is over te nemen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/282286?automute=false&autoplay=false&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>


Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde