Skip to Content
Peter ziet zijn dochter Louise terug… in een Italiaanse gevangenis

Peter ziet zijn dochter Louise terug… in een Italiaanse gevangenis

Charlotte Sieben maakt haar opwachting in Familie op maandag 17 mei om 20.40 bij VTM

Story image

Hij had zich de hereniging allicht anders voorgesteld, maar op maandag 17 mei ziet Peter Van den Bossche (Gunther Levi) zijn dochter Louise dan toch eindelijk terug in Familie. Louise keert na een lange wereldreis terug naar huis, maar haar comeback verloopt anders dan verwacht. Peter moet immers halsoverkop naar Italië afreizen, waar zijn dochter wordt vastgehouden na een uit de hand gelopen betoging. Met de terugkeer van Louise maakt ook een nieuw gezicht haar intrede in Familie: actrice Charlotte Sieben.

Na meer dan twee jaar reizen, besluit Louise terug huiswaarts te keren”, vertelt Charlotte Sieben. “Ze maakt een tussenstop in Italië om deel te nemen aan een klimaatactie. Maar voor ze het goed en wel beseft, loopt deze actie uit de hand en belandt ze in de Italiaanse gevangenis. Peter reist haar tegemoet en doet er alles aan om zijn dochter vrij te krijgen. De Familie-kijkers zullen merken dat de wereldreis Louise heeft veranderd. Ze weet wat ze wil en staat zelfbewust in het leven. Ze wil van het leven genieten en vecht voor haar vrijheid en onafhankelijkheid. Er staan mijn personage dus nog heel wat boeiende verhaallijnen te wachten! En ja, ook op liefdesvlak… (lacht).”

Wat er precies is gebeurd en of Peter zijn dochter vrij kan krijgen, krijgen de Familie-kijkers in de komende afleveringen te zien. Het hele verhaal van de wereldreis van Louise is te lezen in Dwaalspoor, het tweede deel in de reeks Familie-boeken. Dwaalspoor vertelt de belevenissen van Louise tijdens haar reis rond de wereld, een verhaallijn die exclusief in het boek wordt belicht. Het tweede Familie-boek verschijnt op 21 mei 2021. 

Niet voor publicatie:
De foto's uit de mail kan je downloaden via communicatie.vtm.be.
Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be.

Sylvia De Doncker Sr. Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via info@dpgmedia.be

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde