Skip to Content
Pech voor Lady Trucker Sarah en maak kennis met Silke

Pech voor Lady Trucker Sarah en maak kennis met Silke

Aflevering 5 op dinsdag 20 april om 21.45 bij VTM 2

Story image

“Eén ding is zeker, ik wil graag oud worden in mijn truck”. Nu dinsdag, 20 april om 21.45, duikt ‘Spring in ‘t Veld’ Silke op als nieuw gezicht in Lady Truckers. Ze is nog maar 24 jaar en vervoert hout, staal voor autobanden en zeecontainers in België, Luxemburg en Duitsland. Wekelijks haalt ze een lading bomen op en dat doet ze niet alleen. Ze rijdt in colonne met haar geliefde collega’s Bart en Robin. Wanneer de avond valt, moet Silke overnachten in haar cabine. Gelukkig is collega Bart in de buurt om haar gezelschap te houden: “Alleen slapen doe ik niet graag, ik slaap altijd met een collega. Je bent nog altijd een vrouw alleen en weet nooit wat je te wachten staat.”

Lady Trucker Sarah trekt in het holst van de nacht met haar volgeladen truck de baan op maar voelt meteen dat er iets niet klopt. Haar trailer schommelt. Wanneer de andere truckchauffeurs beginnen knipperen met hun lichten, slaat de paniek pas echt toe: “Daar krijg ik stress van, ik wil weten waarom! Mijn deuren staan toch niet open? Ik kan hier toch niet stoppen in the middle of nowhere zo midden in de nacht.” Geraakt Sarah heelhuids op haar bestemming? 

Bekijk hier de preview uit de aflevering:


Niet voor publicatie:

De foto’s uit het persbericht kan je downloaden via communicatie.vtm.be.
​Uitgebreid fotomateriaal vind je op foto.dpgmedia.be.

De video kan je delen via deze embedcode: <div style='padding-top: 56.25%; position: relative; height: 0; width: 100%;'><iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/215765?automute=true&autoplay=true&pip=false&single_play=true&sticky=false' style='border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;' webkitallowfullscreen='' width='100%'></iframe></div>

Maja Keldermans Press Officer, DPG Media
Over VTM

Voor journalisten en fotoredacties

Alle teksten, fotomateriaal, grafisch materiaal, logo’s, merken en audiovisueel materiaal zijn eigendom van DPG Media. Het gebruik is niet toegestaan zonder voorafgaandelijke toestemming van DPG Media, ofwel via e-mail ofwel voor fotomateriaal via het ontvangen van een login op https://foto.dpgmedia.be/. Het gebruiken van een login houdt in dat je instemt met de gebruiksvoorwaarden en geldende rechten. 

Klik hier voor de uitgebreide fotodatabank

Klik hier voor de newsroom van DPG Media

Klik hier voor de newsroom van Qmusic, Joe en Willy

Voor kijkers en surfers 

Geen persgerelateerde vragen? Contacteer de customer service van DPG Media via [email protected]

VTM
Medialaan 1
1800 Vilvoorde